tiistai 8. tammikuuta 2013

Sini-puna-valkoinen asu

Muutama päivä sitten Tuija Muotisalongista heitti haasteen pukeutua sini-puna-valkoiseen asuun. Vaikka en olekaan varsinaisesti asukuvia harrastanut, teki mieleni tuo kokeilla. Haastetta asetti ensinnä se , ettei minulla oikeasti ole yhtään oikein punaista vaatetta ja tämäkin asussa oleva yläosa ei ole mikään kirkas punainen.
Toinen haaste oli siinä, ettei minulla ollut päiväsaikaan ketään kuvaajaa saatavilla, joten kuva on otettu peilin kautta eikä todellakaan parhaita otoksiani :D
Asukuvassa punaisen virkaa toimittaa torilta ostettu villatakki, valkoista Ellokselta ostettu rusettipaitis ja sinistä Gerry Weberin tummansiniset joustofarkut. Vyö on sinivalkoinen ja tullut joittenkin housujen myötä.
Kengät ovat pari vuotta sitten Stokkalta ostamani Globalin nilkkurit, jotka ovat korkeiden korkojensa vuoksi jääneet melkoisen vähälle pidolle ( 10 cm korko ja 1,5 cm platform = paha kävellä). Vaatteet eivät ole uusia ostoksia, sieltä kutistavasta kaapista löytyneitä kaikki.

Kuvauspäivä 7.1.2013, tadaa !


14 kommenttia:

 1. Kiva asu ! Valkoinen paita raikastaa asua ja rusetti on kaunis yksityiskohta.Itse tykkään että plarform-koroilla on helpompi kävellä kuin pelkillä koroilla.Mutta ei tietysti koskaan koroilla kovin pitkiä matkoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta on,että platformit on helpommat, mutta silloinkin mulle sopiva varsinaisen koron korkeus on 5-6 senttiä ja max 7 , nuo on just sen himpun liian korkeat. Harmi !

   Poista
 2. Pirteän näköinen yhdistelmä. Kyllä valkoinen vaan raikastaa!
  Mukavaa viikkoa - huomenna on jo keskiviikko;)

  VastaaPoista
 3. ♥ Raikas ja tyylikäs kokonaisuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) näitä kotona sovitellessa tuli ihan hiki, onneksi töissä on vähän viileämpää !

   Poista
 4. Hieno asu! Erittäin hyvä, asiallinen, klassinen, aikuisen naisen kokonaisuus.

  VastaaPoista
 5. Kiitos Tuija :)Asu on myös mukava päällä ja se onkin minulle tärkeä juttu:)

  VastaaPoista
 6. Minusta tämä on oikein kaunis ja raikas asu. Hyvin sopisi allekirjoittaneellekin toimistoon tuollainen!

  VastaaPoista
 7. Kiitos Dahlia :) Mukava on katsella sinunkin asukuviasi !

  VastaaPoista
 8. Vautsi. Täytyy sanoa että vaikka kengät eivät olisikaan hyvät kävellä niin kauniit ne ainakin ovat sinisten farkkujen kanssa. Korko ja vähän leveämpi lahje tuovat jalkoihin niin paljon pituutta ja näyttävyyttä! Villatakin punainen on kaunis. Mun lempparipunaisia. Oli kiva nähdä sulta asukuvia välillä...:)

  VastaaPoista
 9. Kiitos Sari, en heti hoksannut, että olit tääööälin käynyt ;)
  Laittaisin ehkä useamminkin, mutta yleensä, kun olen töihin lähdössä ( = kunnolla pukeutunut ) talo on joko tyhjä tai paikalla teini, jota en ole vielä kehdannut asiaan valjastaa...vaihtoehtona muuten peilin kautta ja vieläpä melkoisen pimeässä tähän vuodenaikaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siisi pitäis lukea täälläkin eikä mitään ömellystä " tääööälin" :D

   Poista
 10. Moi! mielestäni jätin jo kerran kommentin, mutta se ei näy tässä. No, yritetään uudestaan. Kivan asun olet hankkinut, tykkään siitä kyllä. Terveiset täältä torin toiselta puolelta taas...

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit, jätithän viestin!