sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Mies meikkiosastolla -> hyvää Äitienpäivää ♥

Mitenkäs teidän Äitienpäivän aamu on sujunut? Onko kahvit kaadettu sänkyyn ja kakut syötynä? Meillä Teinipoika nukkuu yhä ja äityliini itse kävi kysymässä aamupalaa laittavalta Ukkokullalta, että jokos saisi nousta ja mennä suihkuun, kun selkä tulee makoilusta kipeäksi :D. Tämä siis kahdeksan aikaan aamulla...Lupa heltisi ja suihkun jälkeen aamupalalle palveltavaksi :)
Ukkokulta oli kunnostautunut Teinipojan puolesta ja vieraillut oikein Stokkan meikkiosastolla ! Oli kuulemma saanut apua tutulta konsulentilta ja uskaltautunut hankkimaan nämä:
Paketista paljastui huulikiilto, huulipuna ja kynsilakka , samaa sävyä kaikki ♥
Kyllä Ukkokulta muorinsa tuntee ♥ Tykkäsin kovasti ja tulivat heti kokeiluun ;)

Asiasta seitsemänteen: minäkö muka mainoksen orja ?!
Tänään Aamulehdessä oli tämä mainos...


...mutta itse tuotteet olin jo puolustuksekseni hankkinut Vapaa Valinnan tarjouksesta kuluneella viikolla. Ensin käteen tarttui seerumi, jota muutaman päivän testailin ja tuntui iholla niin hyvältä ja siloittavalta, että eilen hankin vielä tuon kuvassa olevan päivävoiteenkin ! Ja tämäkään ei ole mainosta, vaan itsetestailua :) Ainoa miinusmerkki on aurinkosuojan puuttuminen.


Aamupäivällä ehdin jo käydä kirpparikierroksella ja poiketa Sorsapuistossa, jossa myös jo näkyy luonnon herääminen ja ihanainen viherrys puissa ja pensaissa, ruoho onkin jo hyvin kasvanut !
Ilma oli tyyni , taivas pilvessä, mutta niin lämmin henkäys ♥ Västäräkki näkyi, mutta pääskyset eivät ole vielä tulleet, kohta nekin varmaan... Nautinnollista Äitienpäivää !