keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Some serious shopping - part I

Viime lauantaina lähdin kaupungille tarkoituksenani harrastaa vakavamielistä shoppailua tositarkoituksella. Ostoslistan must oli siisti bleiseri , housut ja kesävarpaat paljastavat sandaalit - ainakin. 
Olen jo pitkään etsiskellyt tuota bleiseriä/ jakkua, sillä ainoa tuon mallinen löytyivain mustana ja sekin on kummasti kaapissa kutistunut... Helppoa tuo etsintä ei ole ollut, olen sovitellut varmaan parikymmentä mallia eikä mikään ollut hyvä. Olin valmis satsaamaan tuohon hankintaan, sillä uskon sen olevan monivuotinen hankinta. Nyt vihdoin löysin etsimäni Kestilästä :)
Housut olivat niin mieleeni, että kun ne sattumoisin näin, piti nekin ottaa . Saattaa olla,että kaupungilla kävellessäni luulevat pyjamanhousujen unohtuneen jalkaani , mutta nuo ovat niin ihanat päällä ja vekkulin näköiset, että tykkään itse kovasti !
Sovittelin myös monenlaisia kesäkenkiä, nämä olivat jalkaan mukavimmat, korko sopivan korkuinen ja söpötkin vielä, niin pitihän ne ottaa. Asukuvan muodossa esittelyssä Gerry Weberin tummansininen bleiseri sekä pilkkumihousut , jalassa Gaborin sandaalit. Nämä olivat ne hintavimmat ostokset , muutakin tarttui mukaan, puseropuolelta, niistä myöhemmin. 
Kivaa keskiviikkoiltaa ja viikonjatkoa !


Tääkin kuva ! Ei ole paljon asettelua ajateltu , ihan toispuoleinen...