sunnuntai 11. elokuuta 2013

Korut kuriin

On niistä harmaista päivistä välillä jotain hyötyäkin, saa kummallisia tarmokkuuden pyrähdyksiä, joista hyötyy ainakin kodin järjestys ☺
Lauantaina oli tuollainen päivä , joten aamupäivän käytin kodin puunaukseen ja sitten lähdin ostoksille.
Kävin vaate sisustusostoksilla ja pieniä hankintoja tarttui mukaan. Koska olen jo pitkään tuskaillut korujeni ja kynsilakkojeni epämääräistä pursuilua pitkin erinäisiä hyllyjä, olin päättänyt tälle asialle jotakin tehdä.
Kävin Clas & Ohlsonilla katselemassa, miten saisin järjestyksen aikaiseksi. Alkuperäinen ajatukseni oli ripustella korvakorut esim. korkkitauluun, mutta en oikein keksinyt taululle sopivaa paikkaa, joten se piti unohtaa. Sattumoisin silmiini osui kalastustarvikepuolelta  viehelaatikko, jonka totesin olevan tarkoitukseen mitä mainioin. Laatikot ovat läpinäkyviä ja niissä on myös siirrettäviä / poistettavia väliseiniä pidempiä vieheitä eli tässä tapauksessa korvakoruja varten. Parit laatikot siis mukaan.
Kynsilakoille ostin muovisia pikkulaatikoita ja must- ostos oli tuo pikkuradio keittiöön, kun en yrityksestäni huolimatta voittanut sitä taannoin punatukan arvonnassa ;)
Löysin myös noita yliviivattuja pikkujuttuja, mutta niistä myöhemmin, kunhan saapuu syys....

Korupuukin pääsi vihdoin kunnolla käyttöön

Lähtötilanne

51 lakkaa + alus- ja päälilakka sekä kynsinauhaöljy
3 totaalikuivunutta piti heittää pois 

Vähän yritin väreittäin järjestää, tietäen, että kohta ne on taas sekaisin
Mukavaa sunnuntaita ♥