torstai 1. elokuuta 2013

Synttäriarvonta ♥

Tasan vuosi sitten kirjoitin ensimmäisen postaukseni ☺
Tämä on numeroltaan 170, lukijoiksi liittyneitä on 38 ja sivullakäyntejä 16138 kpl.
Enkä laske omiani ;)
En olisi uskonut , että tästä tulee niin rakas harrastus ja että näitä höpötyksiä lukisi joku muukin kuin äiti (terveisiä torin toiselle puolelle) tai pari muuta sukulaista ja työkaveria , 
Kiitos siitä, että olette löytäneet blogiini ja jääneetkin ja ihanilla kommenteilla sulostuttaneet päiviäni ja myös minä olen kauttanne löytänyt upeita blogeja luettavakseni ♥

Mutta sitten varsinaiseen pääaiheeseen eli arvontaan , jonka säännöt ovat:
1) Koska haluan kiittää blogini lukijoita, tämä arvonta on tarkoitettu lukijoiksi liittyneille. Enkä pistä ollenkaan pahakseni , vaikka liittyisit juuri nyt ;)
2) Arvonta alkaa tänään, blogin synttäripäivänä ja päättyy 13.8 keskiyöllä omana synttäripäivänä. Aikaa siis runsaasti ☺
3) Osallistut olemalla / liittymällä lukijaksi , kommentoimalla jotain kivaa ☺ ja jos liityt nyt, kerro se minulle kommentissa.
4) Viestiin toimiva s-postiosoite, ettei tarvitse miettiä , miten saan voittajaan yhteyden...
5) Arvonta suoritetaan 14.8.2013 johonkin aikaan illalla, kunhan kerkiän ja ilmoitus siitä ilmestyy tänne blogiin mahdollisimman pikaisesti, samoin kuin onnellisille voittajille !

Niinpä siirrytään palkintoihin, joita on viisi kappaletta !
Yritin kysellä edellisessä postauksessa, mihin liittyviä palkintoja toivottaisiin ja ainoa joka vastasi oli Kiki, joten tässä tulee ( ei ole mitään paremmuusjärjestystä) :

 


Menisköhän tämä tuonne otsikon kauneuspuolelle ? Make Up Storen samettinen meikkipussi, väriltään tumman viininpunainen.
Muotipuolelle ihanan pehmoinen huivi, koko n. 70 x 200 cm, ohutta materiaalia ja hiukkasen eläinkuosia syksylle ;) Väriltään tuollainen vaalea, neutraali, sopii varmaan kaikille.


Matkoja - osastolle Marimekon kiva muistikirja vaikkapa matkapäiväkirjaksi, nimikin kun oikeasti osuva ☺ Tämmöisen tarvin kyllä itsellekin ...


Käsityöt saattekin tehdä itse :D tästä lankakerästä tulee sellainen kiva hörhelökaulaliina. Kuten näkyy, lanka on tuollaista verkkomaista ja se kuuluu kutoa vain reunasta, jotta tulee hörhelöiseksi.

Ja vielä yksi ylimääräinen kauneus- osastolle, Make Up Storen musta ripsiväri.

Ja nämähän on kaikki rakkaudella ja omasta pussista maksettu, joten ei ole mitään mainosjuttuja eikä sponsoreita . Kaikille oikein paljon arpaonnea matkaan !