sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Sikinsokin sekalaista

Voi tuota otsikon keksimisen vaikeutta ! Kirjoittelin äsken pitkät pätkät kännykällä tekstiä ja keksin jonkun otsikonkin muka - ja sitten ne kaikki hävis taivaan tuuliin , kun yritin liittää kuvia mukaan. Ja se otsikkokin unohtui - hah ! Että sekalaista sitten saatte . Asukuvatkin on ottamatta - tai paremminkin otettu ja näytetty - sen verran samoissa vaatteissa olen viime viikon kulkenut. Ehkä ensi viikolla keksin jotain uusia yhdistelmiä...
Alla oleva on viikon saavutus ;) Sori Hanna , menin pisteissä ohitsesi :)
Eilen leivoin pitkästä aikaa , aivan kertakaikkisen, suorastaan raivostuttavan ihania minttusuklaisia päärynämuffineja , resepti varsinaisen velhon eli Sarpun blogista. Kaloreita säästämättä :D Ja raivosstuttavan ihania siksi, että niitä on äärimmäisen vaikea vastustaa !


Kynsilakalla huvittelin pitkästä aikaa, tuli sellainen epämääräisen erilainen ranskalainen manikyyri ;)


Tänään kävelin Koskikeskukseen rannan kautta, pari kuvaa näpsäisin matkalla. Ilma on ollut tänäänkin ihanan aurinkoinen, voi kunpa tätä valoa riittäisi vielä piiitkään !Koskikeskuksesta selvisin onneksi vähillä vaurioilla , mukaan tarttui Seppälästä vähän meikkejä. Yllätys yllätys- kynsilakkaa sekä uusi luomiväri , molemmat Wet & Wild- sarjaa, jota pidän kohtuullisen hyvänä ja edullisena sarjana. Aiemmin käytin vallan mm. sarjan ruskeaa eyelineria , mutta se on johonkin hävinnyt.

Nyt pitää kurkata uuniin välillä, on mun kokkausvuoroni :D
Kurkattu on : kanapataa tulossa, ulkonäkö aika vaisu, toivottavasti maku vähän parempi  , lähtee pöytää kattamaan ja syömään ...
Hyvää alkavaa viikkoa !
Ai niin, piti sanomani, että meikäläinen opettelee Instagrammin käyttöä ja laittanee sinnekin kuvan silloin tällöin. Osoitteena tietysti anneaulikki sielläkin : ) saa tulla kurkkimaan !