torstai 23. tammikuuta 2014

Pakkaspäivän asu ja kynnet / outfit & nails

Tällä rintamalla ei juuri mitään tapahdu , asut eivät juuri vaihdu ja kaiken takana on lämpöisyys ja käytännöllisyys . Koska töissäkin on sisällä aika koleaa , kaivelin kaapista Elloksesta viime talvena ( muistaakseni ?) tilaamani lämpimän tunikaneuleen. Kaveriksi vanha tuttu Seppälän liivi sekä Taifunin housut . Ja housujen alla muuten lämmittivät legginsit  ;)  Korvikset eivät tässä oikein näy, mutta puseron kanssa samoja sävyjä olevat sydänkorvikset , jotka olen tainnut nekin hankkia Barcelonasta yllätys - yllätys ;)
Aiemmassa v. 2013 asukuvajutussani tulikin kommenteissa melkoista hajontaa !  Tunnustan , että asukuvista omat suosikkini olivat 28.2 ja kesäasuista 16.8. Ja täytyihän mun tietysti muistakin tykätä , kun ne kerran olen päälleni pukenut ! 
Kotona en ole vieläkään saanut asukuvia otettua , peili on , mutta valaistus siihen aikaan, kun kuvaisin eli aamukahdeksalta , ei vaan riitä ja pään päältä tuleva keinovalo on vaan niin kamala ! 
Siksi näissä ei paljon ilme vaihdu , töissä salaa ja nopsaan otettuja :D
Ehkä keväämmällä valo riittää , sitä kohti !
Kynnetkin menee ihan aamulla kiireessä lakatuilla perusjutuilla , en ole jaksanut viime aikoina kikkailla. Eilenkin nukahdin sohvalle about kahdeksalta ...