maanantai 13. tammikuuta 2014

Some shopping

Barcelonasta ostamani bootsit esittelinkin jo täällä , jotain pientä muutakin tarttui mukaan. Lisäksi ehdin jo poiketa kotimaassakin aleshoppailemassa, varsin maltillisesti ja tarpeeseen tosin ;)
Barcelonassa käydessä on ihan must poiketa Desigualin liikkeessä ja niin nytkin. Löysin sieltä Suomenkin talveen sopivan ihana pehmoisen, ohutta fleece- materiaalia olevan ei ihan poolokauluksella, mutta väljällä pikkupoololla varustetun puseron. Vierastan yleensä poolokauluksia, tulee kuristava tunne, mutta tämä on riittävän väljä eikä aiheuta ahdistusta.

        Korvakorut on se , mitä hankin itselleni matkamuistoksi joka reissulta , niin nytkin, kolme paria kympillä ei paljoa kirpaissut :) .Tarvitsin töihin uudet työkengät, mielellään suht matalakantaiset ja ne löytyivät ihan kotimaasta, Tullintorilla olevasta kenkäliikkeestä, josta olen aiemminkin löytänyt sopivia. Nämä ovat Gaborin kengät , lesti on jalkaani sopiva ja mukava. Mielestäni myös vallan nätit :) Alennusprosentti ei näissä ollut suuri, mutta koska näille oli selkeä tarve ja etsimiseen ei kulunut liikaa aikaa, päätyivät kassiini.
Lisäksi ostin vielä Seppälästä valkoisen paitapuseron kuudella eurolla, siitä toivottavasti asukuvaa , kunhan kuusi on poissa ja peili käytettävissä. Se kun on vielä silittämättä ( ei niin rakas puuha minulle) ja kaupan ryppylöissä, ei ole vielä kuvattuna.

Loppuun vielä juttua säästä : Aina puhutaan ilmastonmuutoksesta ja kummallisista säistä, mutta on ne säät aiemminkin olleet merkillisiä, ainakin Aamulehden 50 vuotta sitten - jutussa . Ja se lumi ja pakkanen tuli nyt :)