sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Suihkuverhosta kynsilakkoihin

Eilen oli ensimmäinen kesäpäivä ♥
Ja tänään näyttäisi seuraavan jatkoa, upeaa ! Kesäihminen ei voisi enempää nauttia ☺
Varpunen sirkuttaa ikkunalaudalla ja ikkunan takana puiston puut ovat saaneet hennon vihreän hunnun, ruoho vihertää ja suihkulähde solisee, mahtavaa ! Pyykkituvasta selvittyäni saatan kokeilla , vieläkö osaan ajaa polkupyörällä. Kaivelin nimittäin eilen polkupyöräni varastosta , pesin sen ja pumppasin ilmaa pyöriin. Huteran koeajon tein turvallisesti sisäpihassa , pysyin pystyssä , jee ;)

Minulla pitää olla joku päämäärä , jotta jaksan lonkkiani rääkätä kävelyreissun merkeissä , joten päätin eilen mennä kävellen Prismaan, uutta suihkuverhoa hankkimaan. Samalla saisin nauttia ihanasta auringonpaisteesta ja vähän väriä pintaan. Aurinko lämmittikin ihanasti, suorastaan kuumasti ja heti alkumatkasta sain riisua pitkähihaisen.
Matka ei ole kovin pitkä, kolmisen kilometria , mutta tällaiselle lonkkavaivaiselle ihan tarpeeksi yhdellä kertaa. Matkan varrella näkemäni ihmiset näyttivät itsekin niin aurinkoisilta kesäisen sään helliessä.

Käyn harvoin marketeissa ja kiertelin pitkään eri osastoja. Vaatepuolelta en löytänyt mitään sovittelemisen arvoista, mutta meikkiosastolta löytyi pari tarpeellista tavaraa sekä pari ei-niin-tarpeellista. Ne, jotka ovat nähneet kynsilakkakokoelmani, voisivat olla sitä mieltä , että niitä ei tarvita yhtään lisää ;) Mutta värejä on niin monta ja jokainen ihastuttaa vuorollaan ♥ Suihkuverhonkin löysin, valinnanvaraa oli toki paljon, mutta meidän kylpyhuoneemme kaipaisi oikeasta pidempää mallia kuin vakio 200 cm. Sellaiseen oli kuitenkin pakko tyytyä ja toivoa, että jossain kohtaa törmäisin pidempäänkin malliin . Tämä nyt sopii väreiltään , joten menköön toistaiseksi.

Heräsin tänäänkin aikaisin ja toivoin pääseväni pyykkituvalle varaamaani aikaa aiemmin, mutta joku muukin on ollut aamuvirkku, pitää siis odottaa omaa vuoroa. Harmi, sillä tekisi jo mieleni lähteä aurinkoisesta ilmasta nauttimaan ... Ihanaa , aurinkoista, kesäistä sunnuntaita kaikille !

Simpukkakuosia suihkuverhossa - väri on todellisuudessa
vähän lähempänä laatan väriä - tarpeellinen

Tämä oli loppu, tarpeellinen

Poskipunakin veteli viimeisiään- tarpeellinen ja väri on oikeasti pinkimpi

Puoleen hintaan tekee nämä tarpeellisiksi (eikö?)