tiistai 26. elokuuta 2014

100.000 rikki , kynsiäänestys ja arvonta !

Olen aivan ihmeissäni, että laskuri näyttää yli 100.000 sivulla käyntiä ! Se on aivan huikea määrä  ! Nykyisin sivullakävijöitä on 400-500 päivässä ja kun aloitin, luulin , ettei tänne kukaan edes löydä ;)
Kiitos teille kaikille ihanat lukijat, kirjaantuneet ja anonyymit, näyttää siltä, että jotakuta nämä höpinät ainakin jollakin tasolla kiinnostavat ♥ Lukijaksihan voit liittyä Bloggerin ja Bloglovinin kautta, sivupalkissa molemmat tarjolla. Tuo Google on mulle ( edelleenkin ) vähän hämärän peitossa...

Moisen ihmeellisen tapahtuman kunniaksi pikkuinen kynsikatselmus ja äänestys + arvonta , mikä näistä kesän kynsistä on eniten mieleesi ? Tulen arpomaan yhden kivan ylläripikkupalkinnon lukijaksi liittyneiden kesken
( enkä pane pahakseni , vaikka liittyisit nyt ☺ ) . Jätä kommenttiboxiin viesti , mikä on sinusta mieluisin sekä mitä kautta seuraat blogiani , aikaa osallistua 31.8.2014 saakka.

1. Hempeät kevätkynnet

2. Pikkasen blingiä arkeen

3. Karkkivärejä nudella

4. Liskomaisen vihreää

5. Ihan kuin pääsiäisenä 

6. Messi is ♥

7. Turkoosia näppylöillä

8. Pinkkiä terästettynä

9. Linnunmunat

10. Kuninkaallista pilkutettuna

11. Raitakokeilu vapaalla kädellä 

12. Kukkia pinkillä

13. Ihanat siniset

14. Perinteikäs punainen

15. Pilkutettua vaaleanpunaista
Olen kyllä välillä näitä asukuviakin ottanut, tuppaavat vaan itsekritiikin takia jäämään näyttämättä :D
Arkipäivän työasuja, jotka monesti ovat päivästä päivään samoja. Siitäkin huolimatta, että inspiroidun ihanista syysasuista ja asusteista - ainakin jollain tasolla , ihan kaikkea kun ei voi kuvitella päällensä laittavan.
Sateesta huolimatta oikein ihanaa viikkoa kaikille ♥
Täällä ainakin sataa juuri nyt ihan saavista kaataen !
Tulkoon pian ne kuulaat syyspäivät, jos kerran kesästä pitää luovuttaa !