keskiviikko 6. elokuuta 2014

Tukkatemppu ja kuinka se tehdään

Hellepäivinä on pakko kiinnittää hiukset pois niskasta , ovat sellainen lämpöpatteri, että muuten on vielä enempi hiki ;)
Tämä kampaus on ollut käytössä muutamana päivänä ja olen saanut siitä kysymyksiä sekä töissä että pihapiirissä. Koska utelut ovat olleet positiivisia , ajattelin laittaa oikein " tutorialin " tänne , joku haluaa kokeilla . 


Ostin tämän apuvälineen Valenciasta , mutta eiköhän vastaavaa saa Suomestakin. Pitkähiuksinen pärjää vaikka kuminauhapannalla, kun on paljon hiuksia kieputettavana. Lähtötilanne tässä. Vähän oli haastavaa  etsiä sopivia kuvakulmia peilin kautta :)Panta laitetaan hiusten päälle, pehmusteosa taakse halutulle korkeudelle. 


Sitten vain kieputetaan ja runtataan hiukset rullan ympärille. Pinnejä sinne tänne pitoa varmistamaan. Valmis ! Ohuisiin ja liukkaisiin hiuksiin on varmaan hyvä laittaa esim. suolasuihketta. Itselläni kun on luonnonkiharat ja vähän karheat hiukset , ei tarvitse. Pesun jälkeen laitoin hiuksiin jätettävää hoitoainetta ja muotovaahtoa, kuten yleensä aina . 

Pari kuvaa valmiista ja extrana parit asukuvat ;) 

Muistakaahan arvonta , edellisessä postauksessa ( kännykällä kun kirjoitan , en saa linkkiä ) . Kunhan pojan muutosta on kunnialla selvitty , laitan myös ne palkinnot näytille . Arvonta päättyy 13.8 ja  hetken vielä voitte niihin (ehkä :D) vaikuttaa ! 

Ihanaa viikkoa ❤️