tiistai 2. syyskuuta 2014

Muotilehtien muotikuvat ja korttivinkki

Olen innokas selaamaan muotilehtiä : ihastelen uusia tuulia , haen vinkkejä pukeutumiseeni , teen löytöjä ja saan ahaa- elämyksiä.  Nautin kauniista kuvista - mikäli näen mitä kuvassa on !
Ymmärrän kyllä, että muotikuvaajat haluavat ottaa visuaalisesti kauniita kuvia, mutta luulisi, että on myös tärkeää , että kuvassa näkyy mallin naaman lisäksi muutakin ?! Esim. se vaate, jota oli tarkoitus kuvata ?

Tein myös hassun havainnon kuvatessani tätä juttua varten uusimman Costumen sivuja , katsokaahan allaolevia kuvia . Vasemman puoleinen on kuvattu ns. normaalivalossa, missä yleensä tapaan lukea lehtiä . Oikeanpuoleinen hieman erilaisesta kulmasta tulevassa valossa. Aika suuri ero kahdella eri valaistuksella eikö vaan ! Ikävä kyllä nuo vaatteiden värit eivät erottuneet vielä paljaalla silmällä vaan vasta kameran linssin ( tässä tapauksessa IPhone-kameran) läpi. En yleensä lue lehteä kameran kautta ;)

        

        
Tämä tuntuu olevan vallitseva trendi useimmissa lukemissani muotilehdissä ja itseäni se vähän harmittaa, siillä haluaisin oikeasti nähdä kuvan kaikki yksityiskohdatkin. Teksteissä on kuitenkin mainittu kaikki nippelit ja nappelit niitä mahdollisesti kuvassa näkymättömiä kenkiä myöten.
Vai onko vika vain minussa, auttaako käynti optikolla tähän vaivaan ;)

Viikonloppuna juhlimme perhepiirissä isäni 75- juhlia , itsekin sain osani lahjoista , sillä veljeni vaimoineen ja anoppeineen muisti minua myöhäisellä synttärilahjalla.
Nautimme yhdessäolosta ja herkuista ja joimme tietysti kuohuvat onneksi sankarille .
Jaavi oli kutonut minulle ihanat lämpöiset villasukat ja niille on ollut jo käyttöä, kotona on lämpötila laskenut kesän lähes kolmestakymmenestä asteesta noin kahteenkymmeneen - palelee!

Jaavin blogissa kerrotaan hänen juoksuharrastuksestaan ja treeneistään sekä askarteluistaan, mm. korteista, joita hän taitavin käsin väkertelee. Jaavi ei tyydykään ihan lyhyisiin matkoihin, maratoonitkin on liian lyhyitä - sata kilometriä sen olla pitää tai vaikka juoksua vuorokauden ympäri.
Kortteja tulee joulumarkkinoille varmasti uusiakin, tässä vielä linkki Jaavin Kortit- sivulle .

        

         
Viikonloppuna saimme herkutella taas myös ihanilla sienisapuskoilla ♥ Ukkokulta "poikkesi" metsässä, saaliina kantarelleja, herkkutatteja ja mustatorvisieniä . Ja Anneaulikki sai mitä parhainta sienikeittoa ja sieni-possu-hampurilaisen - kuola valuu vieläkin näitä muistellessa :D
Pariksi päiväksi luvatiin vielä kesäisen lämmintä - ihanaa, nautitaan näistä !