sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Sen seitsemän tuotetta - hiustenhoito

Tämä takkutukka pörröpää tarvitsee hiustenhoitoon  sen seitsemän tuotetta ja tietysti sen  varsinaisen puhdistavan eli shampoon. Kaikkia tuotteita en suinkaan käytä joka kerta vaan sen mukaan miten ajattelin hiukseni kuivattaa ja laittaa. En ole välttämättä mikään merkkiuskollinen ja enkä juurikaan käytä kampaajalta ostettuja tuotteita vaan ihan tavallista markettikamaa. En ole valmis maksamaan suuria summia shampoista tai hoitoaineista, koska en odota niiltä sen kummempia kuin markettituotteistakaan. Olen sitä paitsi kerran pahasti pettynyt kampaamosta ostettuun shampooseen, joka vei sekä kiillon että värit lupauksistaan huolimatta.

Shampoona olen käyttänyt jo pitkään TRESemmén värjätyille hiuksille tarkoitettua tuotetta. Tykkään, että shampoo vaahtoaa kunnolla ja tämä sen tekee, pullo on iso ja riittoisa ja hinta-laatusuhde mielestäni varsin kohdallaan. Hiukseni pesen yleensä joka toinen päivä.


Pesun jälkeen hoitoaine ja minulla se on hiuksiin jätettävä, helppoa ja nopeaa sekä ainakin itselleni parhaiten tehoavaa. Yritän säilyttää raitojen värin mhdollisimman pitkään kirkkaana, joten sekin värillisille hiuksille tarkoitettua, Elvitalin coulour-vive. Selvittelyä helpottava ja ihanasti kosteutta antava Bonacure Moisture Kick on alunperin hankittu kampaamosta, mutta nykyisin hankin sen Koskikeskuksen kampaamotuotteita myyvästä myymälästä- noin puoleen hintaan :)


Jos innostun suoristamaan hiuksiani käytän lämpösuojasuihketta, jos taas annan kuivua kiharoille, vain muotovaahtoa. Herbinan tuotteet ovat kukkarolleni sopivia ja täyttävät tehtävänsä mainiosti. XZ:n tyrnimuotovaahto ja tyrnihiuskiinne ovat niitä luottotuotteitani , joissa taidan olla merkkiuskollinen. Olen kokeillut monet muotovaahdot ja tämä on runsasvaahtoinen ja muotoilee hyvin, miellyttävä tuoksu eikä jää tahmaiseksi. Samoin hiuskiinne pitää kiharat irtonaisina antaen kuitenkin pitoa.
Tyvikohotuksen ostin joku aika sitten ennen viimeisintä kampaajakäyntiä, kun raidat olivat kasvaneet ulos ja tyvi oli aivan lattana, siitä hetken helpotus ;)

       
Hiusöljyä käytän joskus kuiviin latvoihin ja siloittamaan karheutta, sekin näyttää olevan TRESemmén Oil Elixir, kuva puuttuu  Ja se pahan päivän pelastaja on tietysti tuo kuivashampoo, joskin käytän sitä vain äärimmäisessä hädässä tai kun tarvitsen extraa hiuspohjaa :) . Vaikka tämä onkin tuoksultaan ja käyttäytymiseltään miellyttävä , takaraivossa on männävuosien hirmuisen tuoksuiset jauhomaiset kuivashampoot !

Aika monta tuotetta löytyy siis kaapista pelkästään hiustenhoitoon, vähemmälläkin kait pärjäisi.
Vai pärjäisikö, ? Mites teillä , onko sen seitsemän tuotetta vai vähemmän ?
Ihanaa sunnuntaita, täällä paistaa aurinko ja on lämmintä ♥