sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Pitihän sitä vähän alessa käydä :)

Kuulin huhun (= luin jonkun blogista ) , että Anttilassa on kaikki Lumenen tuotteet -40% ja niiden perässä lähdin käymään kaupungilla . Puutetta oli poskipunasta , ripsiväristä ja puuterista , ne tuli hankittua . Koska yö - ja päivävoide ovat kuluvaa tavaraa, ostin nekin varastoon . Eliksiirin lupaukset kuulostivat niin hyviltä , että pakkohan se oli ottaa kokeiluun ;)
Niiden kuvaaminen vain oli uskomattoman vaikeaa, ihan pimeitä kuvia . Mutta pimee on kuvaajakin ;)

Ostin myös pari peruspaitaa , luonnonvalkoisen ja näin joulun jälkeen - punaisen ! KappAhlista löytyi kivasti leikatut farkkuleggarit ja vaaleansininen pehmoinen paitis , kaikki ostokset reilussa alessa , kylläpä säästin selvää rahaa ;)
Eilen tein (kierin) pikkulenkin Sorsapuiston ympäristössä, pikkupakkanen , aurinko paistoi. Jopa tällainen kesätyyppi tykkäsi, ainakin vähäsen . 
Huomenna onkin jännä päivä, saamme viikoksi vieraaksemme Alvaron Pohjois- Espanjasta , läheltä Portugalin rajaa sijaitsevasta Porto do Sonista. Poika tutustui Alvaroon reilu vuosi sitten ollessaan itse siellä viikon EU:n tukeman yhteistyöhankkeen puitteissa. Viikko siis vierähtää kieliä puhuessa , tosin Alvaro on kuulemma opetellut hieman suomea!

Huomenna on myös paluu arkeen , minulla , huoh ... Ukkokullalla sen sijaan alkoi vuorotteluvapaa :) Onneksi on vajaa viikko ja lepopäivä välillä . 
Kivaa viikkoa ❤️