lauantai 14. maaliskuuta 2015

Uusi neule,asuja ja hankintoja

Ja uusi yritys - ensimmäinen kännykällä meni taivaan tuuliin ja unohdin jo, mitä kirjoitin ☺
Aamulla heräsin auringonpaisteeseen- tai ehkä jo hetkeä ennen varpusten sirkutukseen, ne kun ovat palanneet ikkunalaudalle kevään kunniaksi. Aamuaurinko heitteli tapansa mukaan valojaan ja varjojaan keittiöön ja kahvia keitellessä tuli jo ihan hiki. Niin ihanaa kuin kesä ja aurinko onkin , viimeistään hellekelit muuttavat asuntomme aikamoiseksi lämpöuuniksi.


Sain valmiiksi neuleliivin, josta tässä puoliasukuva, kasvot ei kestäneet kuvausta ;)
Lyhyttä neuleliiviä ajattelin tällaiseen käyttöön, paitiksen helma alta pilkottaen. Silmissäni siintää myös kauniin tummansininen A- mallinen tai puolikelloinen  hame, pituus pohkeeseen, jonka kuvittelen sopivan tämän yläosan kanssa. Kangas on jo hankittuna, sopiva kaava ja aika tekemiseen vielä hakusessa, pikapuoliin . En ole koskaan oikein pitänyt tuollaista beigeä omana värinäni, mutta valkoinen raikastaa sen ja tietysti langan kultasäikeet. Olenhan horoskoopiltani Leijona ja rakastan kullansävyjä ♥


Lanka olikin varsin riittoisaa, olin ostanut 300g ja vain puolet meni, kevyet pitsiraidat keventävät myös eikä valmis neule siis paina kuin 150g, ei turhaan kuumota painavuuden takia.
Siksipä ostin lisää samaa lankaa eri värisenä, kun Tokmannilla poiketessani huomasin langan olevan edelleen tarjouksessa ( 1,99e / kerä50g). Ihanan keväinen vaalean/kullankeltainen lähti nyt mukaan ♥
Ihan varma en ole , mitä siitä tulee ... katsotaan. Jotakin vaan pitää olla puikoilla ;)  Alakuvassa näkyy noiden kahden langan sävyero.Käveleskelin auringon lämmössä ( kyllä se jo lämmittää, etenkin tummien vaatteiden kautta ) vielä Tullintorille, apteekissa piti käydä ja tietysti Seppälän Outletissä. Seppälään oli tullut näköjään taas myös normihintaisia tuotteita, aikovatkohan ottaa Tullintorin liikkeen uudelleen käyttöön, kun ainakin Hämeenkadulta loppuu ? Aletuotteet oli puoleen hintaan, joten äkillinen tarve tuli rannekoruille ja kynsitarroille sekä vaaleansiniselle farkkupaidalle ;)
Näille yhteishintaa kokonaiset 9e !
Pallopaita on välkkynyt mielessä jo pitkään ja tämän kun näin, niin tykästyin. Alareunassa on vielä pitsiupotukset , Great Girls- mallistoa. Muitakin kivoja olis ollut, muttei makeaa mahan täydeltä, täytyy säästää jotakin 3+1 päiville ja Hullareille ;D

Laitetaan nyt vielä pari asukuvaa, yläkuvassa eilinen työasu miinus tennarit, ne vaihtuivat työkenkiin ja alakuvassa tämänaamuisen ostosretken asu, nolosti hissin karmeassa valossa napattuna .
Yläkuvan paitis ja ohut sini-mustaruutuinen pusero KappAhlista, jalassa tai olla Betty Barclayn mustat housut ja tennarit on KenkäOutletin vitosen kengät ;)
Hissikuvan kevytuntsikka ja huivi KappAhlista , farkut Gerry Weberin, laukku Aleksi 13. Aurinkolasit halpislasit jostakin (?).Nyt pikkuisen blogisurffailua, ehkä vielä ulos aurinkoon ja lauantai-illasta nauttimaan !
Ihanaa keväistä viikonloppua ♥