sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

The Liebster Award

Virvon varvon tuoreeks terveeks, sulle vitsa, mulle palkka ! Hyvää pääsiäisen aikaa muruset ♥
Blogi oli pikku tauolla ilman sen kummempaa syytä ja tässä harmaudessa on ollut pikkuisen käynnistysvaikeuksia ihan kaikenlaisten asioiden suhteen. Pikku flunssa on podettu ja aika on kulunut saamattomuuden tilassa parisen viikkoa. Niinpä olinkin erittäin otettu ja ilahtunut, kun aina niin ihanan energinen Katja muisti minua haasteella ♥ , kiitos !Sainpahan hyvän syyn avata kone ja laatia vastaukset ;) Ja vaikka itse olen ollutkin hiirenhiljaa, olen kyllä blogejanne ahkeraan lukenut.Mutta siihen haasteeseen.

Haasteen tarkoituksena on saada näkyvyyttä pienemmille blogeille ja haastaa mukaan alle tuhannen lukijan blogeja. Se , keneltä haasteen saat, on keksinyt itse 11 kysymystä ja vastaavasti sinä keksit 11 kysymystä niille , joille haasteen laitat eteenpäin. 

Katjan kysymykset ja minun vastaukseni tulevat tässä :

1) Mistä sait idean perustaa blogin ?
Olin lueskellut erityisesti muotiblogeja jo jonkin aikaa, minulle silloin ihan uusi ja kiinnostava juttu, joka tempaisi mukaansa ! Niinpä päätin sitten kokeilla itsekin, koska kirjoittaminen ja valokuvaus kiinnostaa. Olin kyllä ihan varma, ettei kukaan blogiini koskaan eksyisi lukemaan ;)
Ihka ensimmäinen postaus löytyy tästä .

Eka kuva !
                           

2) Entä mistä sen nimi kumpuaa ?
No omista kiinnostuksen kohteista tietty, joita selittelin tuossa ekassa postauksessa. Tosin olen kyllä moneen otteeseen katunut tuota nimivalintaa, eikö nyt olisi voinut keksiä jotain lyhyempää ja jännempää ?! Toisaalta se kertoo tarvittavan, mutta nimenvaihtoa olen harkinnut. Ja saatan harkita seuraavat 5 vuotta, tekniikka ei ole vahvin lajini ja siksi esim. kaikenmoiset bannerin muokkaukset ynnämuut aiheuttavat ylitsepääsemättömiä vaikeuksia ja jäävät toteuttamatta ;)3) Mitä seuraat televisiosta ?
Tähän pitäisi varmaan vastata urheilua ... sitä siis siksi, että Ukkokulta ja Poika ( milloin on kotona) tykkäävät erilaisista urheilulajeista ja jos niitä tulee, jään suosiolla kakkoseksi. Omat sarjani tallettelen ja katselen niitä sitten kaikessa rauhassa itsekseni. Viime viikolla , kun olin pari päivää kotona kipeänä, katselin Mr. Selfridgeä useamman jakson putkeen. Nämä oli talletettu jo ajat sitten ja nyt sulauduin tuohon 1900- luvun alkuun oikein toden teolla !
Tämän hetken suosikit ovat Good Wife, Selfridge, Greyn anatomia ja jokapäiväinen kestosuosikki Emmerdale. Kostoa ja Downton Abbeya odotellessa :)

Kuva googletettu

4) Mikä on lempilehtesi, oletko tilaaja ?
Elle tulee tilattuna, muita ei tällä hetkellä. Irtonumeroina ostelen silloin tällöin Glorian , Kauneus - ja Terveys- lehden ja Trendin. Olivian tilausta olen taas harkinnut ,tarjoustilaus loppui alkuvuodesta ja olen odotellut uutta sopivan hintaista pätkää.
Elle ja Olivia näistä ykkösiä, tykkään vaan niin katsella kauniita kuvia ja etsiä inspiraatiota ♥

5) Tennarit vai korkkarit ?
Nainen minussa sanoo ehdottomasti korkkarit ♥ mutta en vaan kykene enää kovin korkeakorkoisia pitämään , pitää tyytyä noin viiden sentin korkoon. Ihan tennareita sanan varsinaisessa merkityksessä en ole oikeastaan vuosiin pitänyt, mutta muita matalia kenkiä niiden sijaan kylläkin. Sellaisia, joissa on mukava kävellä eikä jalat kipeydy (niin paljoa).

Puolivälistä korkkareita ja tennareita ?


6) Mihin aikaan palaisit, jos saisit elää viikon elämästäsi uudestaan ?
Tämä on vaikea. Olen mielestäni saanut elää hyvää elämää, toki vastoinkäymisiä on ollut, muttei ylitsepääsemättömiä. Hyviä aikoja on ehdottomasti ollut enemmän kuin huonoja !
Varmaankin tuo viikko sijoittuisi johonkin matkaan, ensimmäiseen Ukkokullan kanssa tehtyyn Teneriffan matkaan . Tai vähän isommalla porukalla suvun kesken tehtyyn Rhodoksen matkaan, kun juhlan aiheena oli isäni ja minun yhteiset 100v. - juhlat ja Poika oli vielä rattaissa :)
Läheisten kanssa vietetyt perhejuhlat ja joulut ovat parhaita muistoja ♥


7) Pelottavin kokemuksesi ?
Kun vanhempi poikani jäi auton alle Kreetalla lomamatkalla , hän oli silloin seitsenvuotias.
Ei ole pelottavampaa asiaa kuin pelätä lapsensa hengen puolesta !
Onneksi kaikki kääntyi parhain päin , vaikka toipuminen kestikin useamman kuukauden.

8) Mieleenpainuvin kommentti blogiisi ?
Hmm- täytyy sanoa, että en osaa yksittäistä nimetä ... Minusta on ihanaa, että viitsitte kommentoida ja olen niin otettu jokaisesta sanastanne ♥ Alkuaikoina , kun olin varma, ettei tänne kukaan eksy ( paitsi äiti ja anoppi) , olin aina superhämmästynyt, jos joku oli sanonut jotain ! Siispä jatkakaa pliis ;)

Ruusu teille ♥


9) Suomen kivoin kaupunki ?
Tampere ♥♥♥ En ole kyllä kovin paljoa aikuisiässä muissa kaupungeissa vieraillutkaan, joten vaikea on vertailla. Mutta tämä on rakas kotikaupunkini, riittävän suuri ja riittävän pieni, en vaihtaisi pois.
10) Joulu vai juhannus ?
Kesäihmisenä tähän että juhannus , sen takia , etä silloin on kesä, valoisaa ja aurinko
( toivottavasti ) paistaa ♥ . Mutta muuten taas joulu, koska silloin kokoonnumme samaan pöytään vanhempien kanssa ja nautimme joulutunnelmasta ♥


11) Kuuluuko ensi kesääsi / yleensä festarireissu ?
Ei kuulu . En ole koskaan ollut festareista kovin kiinnostunut, en edes nuorena. Kerran olin 16- vuotiaana jollain festareilla...?

Viimeisin käsityö


Aika monta minunkin lukulistallani olevaa blogia olitkin Katja jo haastanut mukaan, mutta minäpä haastan nämä blogistit . Mukana sellaisia , joita olen jo pidempään seurannut ja pari uudempaa tuttavuutta.

kiki's home
Diary of A
Elämää Onnenpähkinässä
KOTONASI.
FUNKY AND FIFTY

Ja kysymykseni teille ovat pitkällisen pähkäilyn tuloksena tässä :

1) Mikä maa , mikä matkakohde on ollut sinulle mieluisin ja mieleenpainuvin ?
2) Laitatko kynsiäsi, siis lakkaat  a) ollenkaan b) itse c) joku muu laittaa ?
3) Omistatko viherpeukalon vai peukalon keskellä kämmentä?
4) Teetkö käsitöitä ja jos niin millaisia ?
5) Mitä odotat tulevalta kesältä ?
6) Millainen on arkimeikkisi ja kauanko sen tekemiseen menee ?
7) Mitä elokuvaa kävit viimeksi katsomassa ja kenen kanssa ?
8) Mikä on inhokkiruokasi ja miksi ?
9) Mitä maisemaa katsellessa mielesi lepää ? Meri, vuoristo, metsä tai ...?
10) Kuinka monta kertaa päivässä käyt katsomassa blogisi kommentit ?
11) Mitä näkyy ikkunastasi juuri nyt?

Olkaapa hyvät, jään odottelemaan vastauksianne :)