sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Vääksyn Zoom Design ja arvonnan voittajat

Viikko sitten sunnuntaina tein vauhdikkaan sisääntulon Vääksyssä sijaitsevaan Zoom Designiin  - vauhdikkaan siinä mielessä, että kompastuin ( omiin jalkoihini ja minun silmiini huomaamattomaan rotvalirreunaan), kaaduin, mätkähdin maahan pitkin pituuttani . Kärsi siinä muukin kuin ylpeys, sillä olkapää ja käsi ovat olleet kipeinä koko viikon. Pitää ehkä mennä lääkärillekin näyttämään.
Keräsin kuitenkin reilusti säälipisteitä apuun rientäneeltä myyjättäreltä, onneksi herrahenkilö sisällä myymälässä ei tainnut tapausta nähdä . Sen verran kuitenkin olkapäätä jomotti, että varsinaiset ostohalut olivat tiessään ja tyydyin jutustelemaan herrahenkilön kanssa sekä luvan kanssa napsimaan muutaman kuvan. Tämä ei ole maksettua mainostusta , halusin vain katsoa , mitä kaikkea kaunista tuolta löytyykään, Vääksystä !

      

      


Olen seurannut liikettä Instagrammissa jo jonkin aikaa ja alunperin taisin lukea siitä Marjukan blogista. Liikkeessä on mitä ihanimpia sisustusjuttuja , merkkivaatteita, kenkiä, kelloja ja koruja. Tänne menen toistekin, paremmalla onnella toivottavasti ;)

Vaatteet jäivät olkapääjomotuksen vuoksi sovittelematta, tosin en tiedä, olisiko kokojakaan löytynyt. Muutaman kivan olisin kyllä voinut mielihyvin kotiuttaa ♥ Ylläoleva musta paita miellytti pitseineen, samoin tässä alla olevat olisivat kelvanneet !Pojan kämpässä kävimme tekemässä kevätsiivouksen jomotuksesta huolimatta ja jotta jaksoimme puurtaa, haukattiin lounasta Kanavan Kunkku- nimisessä paikassa. Vallan oli maukasta ja näytti ainakin näin kesäaikaan olevan suosittu paikka. Ruuat tilattiin tiskiltä ja tarjoiltiin sitten pöytään.
Vähän mua huvitti tämä pöydässä oleva lamppu ;) voikohan sen vielä vaihtaa, kun hintalaput on jätetty roikkumaan paikoilleen ;) Nähtiinpä matkalla kanavan yllä menevän sillan nostokin , mutta siihen kuvaan osui jonkun katselijan pää, jääköön nostovaihe siis julkaisematta.

       
Oletteko käyneet Vääksyssä , entäs Zoom Designissa ?

Ai niin, ja päivän tärkein !

Kynsiäänestyksessä hajontaa oli niin paljon, ettei selkeää suosikkia ollut . Jokunen sen sijaan jäi ihan ilman ääniä . Olipa kiva, että osallistuitte ja tällä kertaa mukana oli monta anonyyminä lukijaa, oli mukava kuulla teistäkin ! Pari uutta lukijaa liittyi mukaan, tervetuloa teille ♥

Arpaonni suosi  Johannaa , joka ehti kommentoimaan ensimmäisenä ja tykkäsi
Huhtikuun hulluttelut III- kynsistä. Mutta laittaisitko minulle yhteystietosi anneaulikki@gmail.com , sillä viestissäsi ei ollut s-postiasi !

Toinen paketti lähtee Hukkakukalle , jolla oli sama suosikki !
Ja kolmas Birgitille Bikken pilttuusta, suosikkina Maaliskuun mainiot VI .

Onnea voittajille, laitan viestiä tulemaan :)

Mainiota sunnuntaita ♥