lauantai 13. helmikuuta 2016

Rakkautta rullaportaissa ❤️ ja ihanat ystävät ❤️


Ihanaa on , että olette olemassa ❤️ 
Tämä kortti saapui postissa loppuviikosta, ilman lähettäjän nimeä, kuten kai alunperin ystävänpäivän kortteja läheteltiin. Toki tunnistin kuoren käsialan ja kortti on mitä suurimmalla varmuudella veljeni vaimolta , korttitehdas kun löytyy netistäkin nimellä Jaavin kortit :)
Kiitos ❤️
Toinen ystävä piipahti tuomassa muistamisensa töihin , paketti oli ilmestynyt pöydälle salaa. Tuo paketti oli jätettävä vielä toimistoon , sillä olin eilen illalla menossa kolmannen ystävän kanssa leffaan ja pizzalle - lunastaakseni jo syksyllä antamani synttärilahjan :)
Leffa oli Tappajan näköinen mies ja voin suositella ! Kotimaisista leffoista en yleensä juuri piittaa, mutta tämä oli katsomisen arvoinen.Eräs ystävä vuosien takaa otti yhteyttä muutama viikko sitten. Näimme ohimennen useita vuosia sitten, mutta ystävyys alkoi yli 30 vuotta sitten ... Tarkoitus olisi pikapuoliin tavata, mutta nyt jo on sellainen tunne , että juttu luistaa entiseen malliin ;)

Ystävät tässä eivät ole missään ykkösestä neloseen järjestyksessä , kaikki ovat minulle rakkaita ja kullanarvoisia ❤️ Luotan siihen, että hädässä ystävä tunnetaan ja ystävä on kuin villasukka ❤️


Ystävistä unohtamatta omaa rakasta, joka on ollut vierelläni kohta 20 vuotta ❤️
Kuvakin ihan luvalla julkaistu , viime reissultamme Barcelonaan , rullaportaissa Montjuicin kukkulalla. Sama päivä, kun olin juuri ennen sinne lähtöä nyrjäyttänyt nilkkani. Siksi siis rullaportaat ! Suloista ystävänpäivää rakkaat lukijat ❤️