sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Kaalilaatikkoa kahdelle ja kevätkynnet

Tammikuun viimeinen :) sydäntalvi selätetty ! Tokihan talvi vielä jatkuu , mutta valoisuus lisääntyy päivä päivältä, joten kevättä kohti mennään varmasti ☺Äidin viisivuotispäiväkirjasta selvisi, että viime vuonna kovia pakkasia ei juuri tämän ajankohdan jälkeen ollut, kelit olivat muutenkin melko samanlaisia.


Otsikkoon mennäkseni, yhtenä aiheena on viime sunnuntaina kokkaamani kaalilaatikko, tarkemmin sanottuna Sikke Sumarin reseptillä . Tätä on varmaan moni jo tehnytkin , minä vasta ekaa kertaa.
Meitä kun on nykyään useimmiten vain kaksi syömässä eikäpä tuo Poika kaalilaatikosta perustakaan, niin tuli inspiraatio puuhastella keittiössä vähän pidempään.
Sikke olis kyllä voinut mainita kaalien koon, tuli vähän reilu satsi kahdelle ;D
Mutta hyvää oli ja kaikki meni , ihme kyllä. Äidille vein pikkusatsin maistiaisia ja loput meni omiin suihin. Täytyy tehdä toistekin, vaivasta huolimatta kannatti kyllä !

Tähän kohtaan nyt jumituin ihan täysin, piti siirtää kuvia IPhonesta , mutta se ei nyt jostain syystä näytä tietsikan kautta millään onnistuvan :( Täytynee taas temppuilla ja siirtää ne puhelimen kautta - huoh ! Tämä muuttui , kun puhelin vaihtui IPhone 4 S- mallista kutosmallliin enkä ole jaksanut kaivella syytä siihen. Ehkä vielä joskus keksin sen...               

                        

                            

                

                  Viikko sitten oli vielä noin paljon lunta, nyt on vesikeli vienyt mennessään ...

Mukavaa helmikuun viikkoa, tänä vuonnahan on karkausvuosi , joten yksi ylimääräinen päivä tätä vuotta tiedossa :) Miten aiot sen käyttää, onko suunnitelmia ?