keskiviikko 1. elokuuta 2012

Ihan eka blogi koskaan!

Innostukseni bloggaamiseen löytyy tietysti muotiblogeista, joita olen viime aikoina ahkerasti selaillut. Toisaalta tykkään myös kirjoittaa ja suurena haaveenani on kautta vuosien ollut kirjan kirjoittaminen, joten tämä olkoon harjoituksena myös sille ;)

Kunhan tässä hiljalleen opettelen touhua - en edes tiedä , voiko tänne laittaa kuvia jne. Monta asiaa on tämän uunituoreen bloggarin aivokaisissa vielä auki. Vallankin, kun tämä tekniikkapuoli ei ole ihan hanskassa - lievästi ilmaistuna ( ensimmäinen kirjoitelmakin hävisi johonkin eetteriin) !
Joten kärsivällisyyttä mahdollisilta lukijoilta näin ensi alkuun -pliis...

Muodista: olen kaikkiruokainen, tykkäisin kyllä käyttää aikas näyttäviäkin vaatteita, mutta tälle vartalotyypille (XL-XXL) ei ihan kaikki sovi. Minulle kelpaavat yhtä hyvin muotitalojen suunnittelijat ( niitähän roikkuukin pilvin pimein vaatekaapissani...), tuntemattomat suunnittelijat kuin ketjuliikkeiden tarjonta- kirppislöydöistä puhumattakaan! Tärkeintä on, että tunnen oloni hyväksi, näytän hyvältä ;) ja mielellään joku pikku juju mukana kokonaisuudessa.

Meikeistä: Olen varsinainen kynsilakka- fani, niitä löytyy kaapista nytkin 20-30 eri sävyä ja laatua. Roskikselle en lähde ilman ripsiväriä - nou nou!

Matkailusta: Niin paljon kuin rahaa ( meikeiltä ja vaatteilta, niin ja tietysti elääkin pitää) ja lomaa riittää, matkustan , jos mahdollista. Tai siis perheen tai aviomiehen kanssa yhdessä yleensä.
Kaupungeista Barcelona on ehdoton suosikkini , rantakohteista Kreikan Naxos. Paljon on maailmaa näkemättä ja suosikkeja tulee toivottavasti runsaasti lisää.
Viimeisin matka oli parin viikon reissu Espanjaan, Rotaan.

Käsitöistä: Kutominen on lempipuuhaani talvi-iltoina, kun miesväki tuijottaa jääkiekkoa tai muuta urheilua telkkarista ja minä istun seurana. Ei sukkia eikä tumppuja, jotain isompaa sen olla pitää.
Malleja katson lehdistä, mutta useimmiten teen omasta päästä osan ja osan mallista yhdistelemällä.
Kun hyllytila loppuu kaapista (talvella valmistuu ehkä kaks puseroa kuukaudessa), myyn osan pois kirppiksellä.

Tässä esittelyä tälle kerralle, täytynee mennä viihdyttämään ukkokultaa välillä!