tiistai 7. elokuuta 2012

Kynsilakkakokeilua

Kaapistani löytyy useita erivärisiä kynsilakkoja...
Ostelen niitä usein tarjouksista, ne tuovat aina pienen piristyksen arjen harmauteen eivätkä käy liikoja kukkaron päälle ;)

Joskus tulee ostettua sellaisiakin värejä, jotka kaupassa näyttävät tosi makeilta ja hyvänvärisiltä, mutta sitten niitä ei sellaisenaan tulekaan pidettyä.
Tästä esimerkkinä tuo Cubuksesta ostamani euron lakka ( Depend- merkkinen), vasemmalla kuvassa. Jonkin sortin beigeä taitaa olla...


Tässä kuvassa alin sormi lakattu sillä Cubuksen lakalla. Aluslakkana Lumenen lakka.

Kaksi muuta sormea on lakattu ensin tuolla beigellä ja päälle laitoin Kone Helsinki Miracle Colors , pronssikiiltoinen väri nro UO7 - lakan. 
Tuli vallan mukavan sävyinen, vaalean oranssinen ja helmiäinen. Päällilakkaa en jaksanut laitella, mutta on näinkin pysynyt aikas hyvin , vaikka ovatkin konetta näpytellessä aika kovalla rasituksella.
Mitäs tykkäätte, kumpi ompi parempi?


Kovin on syksyinen sää, sataa tihuuttaa ja lämpötila on laskusuunnassa.
Huomiseksi luvattiin vain 13-14 astetta ja olen menossa Komediateatteriin katsomaan naurupalaa " Lainahöyhenissä" ! Mitähän sitä osaa päälleen pukea? Lämpimällä säällä katettu katsomo on ollut kuulemma tuskaisen kuuma, mutta muistelen joskus viileällä ilmalla istuneeni siellä palelemassa...
Täytynee kaivaa villapaita tai takki mukaan! Eikös olekin tylsää, kun pitää taas alkaa pukea vaatteita päälleen? Eniten mua ahdistaa , kun pitää tunkea varpaat kenkiin eikä voi olla avokärkisissä :( .

Saas nähdä, koska joku rohkenee kirjoittaa ensimmäisen kommentin ;)