torstai 23. elokuuta 2012

Elloksen paketti tuli!

Pääsin katsomaan, että mitä sitä tulikaan iltamyöhällä puolinukuksissa tilailtua...Kuvia niistä myöhemmin, kun saan kuvattua!

Ensimmäisenä kurkkasin kenkäpakettiin, punaiset , lyhytvartiset saapikkaat näyttivät silmiini edelleen yhtä söpöiltä, kuin tilausta tehdessäni ;)
Mokkanahkainen pinta, karvavuori ja kivat pikku nauhasomisteet roikkuvat takaosassa varresta, vähän tuo mieleen inkkarihapsut. Sopivatkin olivat, joten jäävät käyttöön.

Sitten vuorossa ihanan pehmeä,liukuvärjätty, sinivihreäsävyinen villa/akryylipaita. Melko ohutta neulosta, savupiippukauluksella. On pehmoinen ja lämpöisen oloinen, tykkäsin siitäkin!

Musta gollegetakki vapaa-ajalle, vähän pitkähelmaisempi ( peittää takamuksen ) , muistin, että olis ollut huppu, mutta olikin pystykaulus, sellainen leveä. Hmmm- malli on kyllä kiva ja kokokin sopiva- mut se huppu kun puuttuu, mietin vielä...

Sitten oli vielä luonnonvaalea rusettikauluspaitis, sekin oli aika kiva. Ajattelin pitää sitä etenkin töissä liivihameen kaverina.

Sitä ihmettelin, että kerrankin kaikki olivat kooltaan sopivia , toisaalta huono juttu, kun tulee sitten pidettyä kaikki ;)

Tässä vielä päivän kynsilakat :


Ja vielä aamusella laitettu valkkinutturakampaus , tarkoituksella puolisotkuinen ;) . Otettu kylppärissä kahden peilin kautta , joten valaistus ei todellakaan paras mahdollinen ! 

Tältä illalta hyveli yöteli!