sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Pullapäivä

Tänään se vihdoin tapahtui - leivoin pitkästä piiitkästä aikaa korvapuusteja ! Kakkuja ja piirakoita on tullut tehtyä, mutta ihan peruspullataikinasta on tosi paljon aikaa :)
Kimmokkeen siihen sain Katjan blogista ( nyt linkittäisin sen blogin hienosti tuon Katja- sanan alle - jos siis osaisin ...). Niinpä sitten ostin hiivat sun muut sekä myös tarpeet päivän ruokaa varten. Juu - luitte oikein , mulla tänään ruuanlaittohuki - ihan omasta aloitteestani. Yleensähän meillä Ukkokulta hoitelee tuon sapuskapuolen minun onnekseni ;)

 
 Pullea taikina litistettiin lättänäksi ja peiteltiin kaneli - sokeri - peitteellä - voita unohtamatta!

 
Ensin uuniin - ja sitten uunista ulos- nämä ensimmäiset eivät malttaneet kauan lautasella viipyä,  hävisivät näet parempiin suihin ;)
             

Kanasapuskasta unohtui ottaa kuva eikä nyt enää ole mitään kuvattavaa, hyvin kelpasi sekin.

Nyt on pakko juoda taas Finrexiniä - ikävästi taas kurkkua karmii ja nenä menee tukkoon, kummallista edestakaisin aaltoilua tämän flunssan kanssa. Juuri , kun luulin siitä pääseväni, tuntuu palaavan takaisin.

Kunnon korvapuusti auttaa varmaan paranemaan ;)

Hyvää alkavaa viikkoa !

PS. Älkää ihmetelkö, että blogin ulkonäkö muuttuu jatkuvasti...yritän sitä muokkailla ja välillä hukkaan sen mitä olin tekemässä ;)