lauantai 8. syyskuuta 2012

Sataa, paistaa...

Näyttää siltä, että blogijaksaminen kestää yleensä viikonlopusta tiistaihin ja sitten tulee muutaman päivän tauko :) Taitaa työviikko imaista mehut viikon puolivälissä ja jaksamista ei riitä enää kirjoitteluun asti - saati kuvaamiseen, etenkin kun päivänvalo alkaa olla välillä kortilla. Vallankin pilvisinä päivinä tuntuu, että ei edes huvita kuvailla ...

Tänään on ilmojen puolesta ollut vallan vaihtelevaa, välillä aurinko valaisee ja ihan pikkuisen vielä lämmittääkin ja juuri tällä hetkellä sataa oikein roimasti ropisemalla!

Aamupäivällä poikkesin asioilla ja kulkiessani näin aivan ihania hahmoja matkalla Tampere- talon Tracon - tapahtumaan ! Tracon on roolipeli- ja animetapahtuma, jolla on jo muutaman vuoden perinne ja aina tähän aikaan vuodesta erilaiset otukset ja kummajaiset, prinssit ja prinsessat, Harry Potterit kumppaneineen ynnämuut enemmän tai vähemmän roolinsa mukaisesti pukeutuneet hahmot vaeltavat näillä seuduin.
Otin pari yleiskuvaa Tampere- talon lähellä , mutta jäi todella harmittamaan, etten rohjennut kysyä saisinko kuvata muutamia nuoria hahmoissaan , oli niin upeita pukuja! Myös oma poikani lähti tapahtumaan, päälle laittoi puvun (!) ja naamarin, kuten kavereillaankin. Nyt saatat bongata kuusi naamari + pukuasuista nuortamiestä ;)


Meni ohitse myös noiden poikien kuvaaminen, niillä kun oli niin kiire lähteä. Ja arvatkaas keneltä meinas mennä hermo, kun piti niin nopeasti osata tehdä kravattisolmu ;) Ei ole ihan jokapäiväistä puuhaa meidän huushollissa , piti katsoa netistä ohjetta...

Oikein mukavaa lauantai-iltaa !