lauantai 22. syyskuuta 2012

Shoppailua

Ihanaa viikonloppua! Aamu alkoi harmaana ja sateisena, mutta onneksi taivas selkeni ja aurinko näyttäytyi, iltapäivä onkin ollut melkein kesäisen lämmin, aah!

Heräilin vallan pirteänä ja reippaana kahdeksan korvilla, takana varmaan kymmenen tunnin yöunet. Unen pituudesta en ole aivan varma ,sillä torkuin sohvalla luultavasti jo iltakahdeksan maissa... Silmät vain lupsuivat väkisin kiinni, se on mun perjantai- ilmiöni ;)
       

Aamupalan jälkeen kiirehdin pesutupaan, lakanapyykit vuorossa ja jätettyäni koneet pyörimään oli vuorossa pientä siivoilua kotona. Vielä kun sain pyykit kuivumaan, lähdin Koskikeskukseen. Alunperin ajatukseni oli saada Santeri mukaan, syysvaatteita ja kenkiä olis pojalla tarvis. Jos hän nyt sitten jossain kohtaa alkaisi jopa pukea muutakin kuin T-paidan ...Poikaa ei kuitenkaan kiinnostanut, joten meninpä sitten itsekseni. Ukkokulta lähti ruokaostoksille, hakemaan kuulemma Nigellan herkkuja ;) Jotakin pastaruokaa on kohta tarjolla ...

Koskarissa pyörähdin ensimmäisenä yläkerran putiikkeihin ja löysin sieltä tuon Masain mekon/tunikan. Pitkien saappaiden kanssa voisi näyttää aika hyvältä, asusteiksi jotakin kirkasväristä huivia tai korua .

Jotakin viininpunaista halusin jo aiemmin ja viikolla jo ostin nämä tarpeeseen tulevat nahkahanskat. Luultavasti pitäydyn tuon viininpunaisen kanssa näissä pienissä pinnoissa, vaikka kapeat housut saappaiden kanssa houkuttelevatkin ;)
           Matkan varrelta tarttui pari muutakin kuvaa, kukkasia tottakai !
Joku varmaan tietää niille nimenkin, tämä hortonomi ei ;)
Sadepisarat kiilsivät kauniisti auringonpaisteessa , ne kiinnittivät huomioni.

       

Rentouttavaa viikonloppua!

Kiva, jos jätät puumerkkisi ;)