tiistai 10. syyskuuta 2013

Lomafiilistelyä ennakkoon

Kreetan matkamme lähestyy , jee ! Kohta pääsen taas loikoilemaan ihanaan auringonpaisteeseen, nauttimaan meren tuoksusta ja herkuttelemaan kreikkalaisella salaatilla, jugurtilla ja muilla ihanuuksilla ♥
Vaikka kesälomasta ei ole vielä kovinkaan kauan , niin loman lähetessä tuntee olevansa taas loman tarpeessa☺ Sitä ennen vielä parin päivän koulutussessio ja sunnuntaina lähdetään !

Nämä kuvat eivät ole (vielä ) itse kuvattuja vaan näpätty maistiaiseksi Aurinkomatkojen sivuilta, eikä ole (valitettavasti ☺) sponsoroitu, pari matkaa vuodessa kelpaisi kyllä :D. Ihan vain omaksi iloksi matkatunnelmaa kohottamaan ja ihastuksen huokauksia aiheuttamaan.

Haniassa loma sujuu lokoisasti Kreetan upeimmilla hiekkarannoilla. Hanian kaupunki on alueen sykkivä sydän, sieltä löytyy mielenkiintoisimmat nähtävyydet ja parhaat paikat tehdä ostokset. Vanhankaupungin kapeille kujille voi pujahta tekemään löytöjä. Vatsan kurniessa kannattaa kulkeutua historialliseen Venetsialaiseen satamaan, jossa ravintolat vievät kielesi kreikkalaisilla herkuilla.
Kaupungin länsipuolella sijaitsevissa kylissä, missä hotellimme sijaitsevat, on oma tunnelmansa. Kato Staloksessa ja Agia Marinassa pääsee keskelle aitoa kreetalaista tunnelmaa, Geranissa ja Malemessa levätään rauhassa rannalla kun taas Plataniaksessa vipinää riittää pikkutunneille asti.

Minos Village, Agia Marina 1

Minos Village, Agia Marina 16

Idyllinen Minos Village sijaitsee miellyttävän rauhallisella paikalla sivukadun varrella. Ympäristössä on tavernoita sekä paikallisasutusta ja oliivipuita. Uimaranta ja Agia Marinan palvelut ovat vain pienen kävelymatkan päässä. Suojaisalla piha-alueella on uima-allas, josta osa on erotettu lapsille. Minos Villagessa on kodikkaat oleskelutilat sekä tilavat ja tyylikkäät huoneistot. Osassa kaksioita ilmastointi toimii vain olohuoneessa, osassa sekä olo- että makuuhuoneessa. Maksuton kuljetus rannalle. 

Hania, Kreeta 9

Ilmatkin alkavat vissiin täällä kotoSuomessa viilentyä, joten on sopiva hetki jatkaa kesää , eikö vaan ;)