sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Kreeta-asuja ja muuta hömppää

Kovin montaa asukuvaa ei tullut otettua - ainakaan julkaisukelpoista ;) vaikka olikin ylellistä, kun oli hovikuvaaja saatavilla eli Ukkokulta. Koska valot ovat erityisesti Ukkokullalle tärkeitä asioita valokuvia otettaessa, valitteli usein valon puutetta , sillä halusin useimmat kuvat otettavaksi iltaruokailulle lähdettäessä, portaikossa matkalla maankamaralle ja silloin oli yleensä aina jo pimeää :)

Värikkäissä kynsissä matkaan

Huomaa erityisen naisellinen kuvausasento...

Syömään lähdössä

Kynnet vaihtoivat väriä - sen seitsemää lakkapulloa en viitsinyt raahata mukaan

Mrrrauh !

Kengät  aina samat Crocsit, mukavuus ennen muuta !
Joku kuva sentään päivälläkin ;)
Vaatteet taitavat olla kaikki jo täällä nähtyjä, ei mitään uutta eikä ihmeellistä. Yritin kerrankin pärjätä mahdollisemman suppealla varastolla ( Ukkokulta vois olla eri mieltä...) ja meidän yhteinen matkalaukku painoi tasan sallitut 23 kiloa :D. Tuo kultainen pikkulaukku on jostain vuosien takaa, söpöisellä nallella varustettu ,  ihan pikkutytön laukku :)
Koska mun kännykän johdossa on jotain vikaa, en saanut näitä muuta kuin tällä pikku läppärillä siirrettyä ja sekin työn ja tuskan takana, niin saatte ehkä sittenkin vielä yhden jutun ruokaan liittyen vielä myöhemmin.Täytynee mennä hankkimaan uusi johto !
Ihanaa sunnuntaita !