sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Enhän mä mitään myöhässä ole !

Kiire kiire hokee se jäniskin Liisa Ihmemaassa - sadussa. Ei mulla mikään kiire ole enkä aio kiirettä tehdäkään. Totesin juuri, että kutakuinkin aikataulussa mennään myös jouluvalmistelujen suhteen: tänään leivoin taatelikakut, viime vuonna se oli näköjään vajaa viikko aiemmin :D. Ohjetta tuunasin sen verran , että laitoin mukaan purkillisen kermaviiliä tupla-annokseen, ohje löytyy siis täältä .Ja hyvää tuli, ensimmäiset suupalat maisteltu lämpiminä.

        


Valokuvaus ei ole oikein innostanut, kun aina on niin pimeää :( nämäkin keinovalossa otetut kuvat ovat aikas surkeita, mutta jotakin piti saada aikaiseksi. Kuvausta odottavat uusi kevytuntuvatakki ja huivi ainakin. Josko huomenna saisin vihdoin sen peilin oikealle paikalleen ja voisin yrittää kuvata kotona ...?
Joku saattaa muistaa, että olen jo yhden kevytuntuvatakin hankkinut tänä syksynä... uutta en olisi ostanutkaan, mutta kun sille edelliselle kävi vähän köpelösti ja nyt oliskin hyvät neuvot tarpeen, saanko vielä siitä käyttökelpoisen.  Se kun oli päässyt sen verran likaantumaan, että pesin sen. Juu, luin pesuohjeet - melkein kokonaan :( Se osuus, jossa mukaan käskettiin laittamaan tennispalloja, meni ohi. Pesin siis ihan normaalisti pesukoneessa muuten ohjeen mukaan ja tulihan siitä ihan puhdas. Mutta mutta - untuvat on nyt vähän miten sattuu , jossain kohtaa tuplaten ja toisessa kohtaa tyhjää... Onkos konstia palauttaa untuvia entiselleen ?  Tykkäsin niin tuosta väristä ja sitä ei enää ollut ... Uusi takki on taivaansininen ja siitä toivottavasti kuvaa hieman myöhemmin.
Kynnet lakkasin joulua odotellessa tuollaisella kimaltevalla kultalakalla, ihan vaan tuosta Tokmannilta ostetulla Kone- lakalla. Punaista ehkä vähän jo huomenna päälle vilahtamaan :)
Viikko töitä, viikko lomaa , pari päivää töitä ja taas lomaa ja sitten Barcelonaan heti uuden vuoden ensimmäisenä päivänä :)