maanantai 3. helmikuuta 2014

Blue & White & Bonnie Blue

Paranemaan päin, pahimmasta on vissiin päästy, vaikka juuri , kun olin ehtinyt kotona kehua , etten töissä juurikaan yskinyt, tulikin sellainen hinkuyskäköhäkohtaus, että peruin puheeni vähän äkkiä.
Sen siitä saa, kun puhuu puoli päivää  , se kun on mun työtäni :) Kiitos kaikille, jotka vastasivat yritykseeni saada blogin kautta lohduttelua ja paijausta <3 arvasin, että se onnistuu :)
Tulevien olympiakisojen kunniaksi ajattelin laittaa tämän sinivalkoisen asukuvan ilman kuvaajan sisälläoloa asussa ;) Sain tuon liivin juuri valmiiksi ( jotain hyötyä sairauslomasta) , se on kudottu 7 Veljestä - langasta ohjeella nimeltä " Omasta päästä "
Seuraavakin on jo puikoilla, yritän käyttää vähän lankavuortani ja keksiä kudottavaa olemassaolevista lankakasoista. Harmi vaan, että kutakin väriä on yleensä vai kerä tai kaksi enkä ole ainakaan vielä innostunut kovin riemunkirjavia malleja suunnittelemaan. Liivin alla on Ginatricon alemmyynnistä kuudella eurolla ostamani valkoinen, ohut paitis. Ihanan laskeutuvaa materiaalia, mutta niin ohut, että täytyy pitää alla jotakin toppia tai pukea päälle esim. tuo liivi. Saas nähdä , päätyykö tämä yhdistelmä koskaan päälle asti... olen hyvä kutomaan , mutta huono pitämään ! Kaapit pursuilevat neuleita, mutta aika harvoin niitä näkyy päälläni ...


Olympialaiset niin, en nyt ole mikään varsinainen himoseuraaja, mutta koska perhessä on ukkovalta, niin saavat ainakin joskus määrätä urheilukanavan päälle. Jaa miten niin melkein aina ?! Toisella silmällä sitten minäkin katselen ja tottakai sinivalkoisin silmin. Ja eikös tuon yhdistelmän värit ole juuri sellaiset siniristilipunväriset ?

Otsikkoa miettiessäni harhauduin vähän aiheesta, kun ajatukseni menivät tuon bluen kautta elokuvamaailmaan ja mieleeni eksyivät sanat "Bonnie Blue" , jotka taas johtivat ajatukseni yhteen lempielokuvaani kautta aikojen - iki-ihanaan Tuulen Viemään <3 ! Jos joku ei ole kirjaa lukenut saati elokuvaa katsonut, niin tiedoksi, että Bonnie Blue oli päähenkilöiden Scarlettin ja Rhettin tyttären lempinimi.
Seuraavat kuvat on lainattu Googlen kuvagalleriasta , sillä -heh - en ollut ihan paikalla itse ;)

                                  
 En ole vieläkään löytänyt toista yhtä silmiini sopivaa miestä kuin Clark Gable Rhett Butlerina <3 !

                                  

Takaisin tähän päivään .... alla vielä kuva nyt tekeillä olevasta neuleesta, mutta ei kannata kysyä vielä, mitä se esittää - en ole vielä ihan varma :D Moneen kertaan tuota ku - ja tässä kone sanoi että Hups - sinne meni ja sulki itse itsensä - Auts ! Onneksi olin välillä tallennellut , joten jatkuu kännykällä : - vaillut eikä väri vieläkään näytä aidolta , se on siis turkoosi .