keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Ennen ja jälkeen - käynti kampaajalla


Kyllä on omalle kampaajallekin ajan saaminen välillä työn ja tuskan takana , kun ei aikataulut rimmaa yhteen . Kolme viikkoa olen tuskaillut karmeaa juurikasvuani , olis pitänyt heti päästä , mutta tänään vasta ja vihdoin oli aikani. Otin aamulla pari ennen - kuvaa , tuo harmaampi versio on kylppärin valoissa ja keltaisempi eteisen energialampun alla - molemmat yhtä hirveitä :D
Ensin kuitenkin nätimpi eli after - kuva. 
Jotakin uutta teki mieleni , harkitsin jopa otsista taas , mutta kun se on vasta kasvanut muiden hiusten tasalle , en raskinut. Raitoja tietty , mitä muuta ? Kampaajani ehdotti sitten , että leikkaisi takaosaa vähän lyhyemmäksi . Yltäisi vielä kiinni , mutta auki ollessaan olisi vähän uutta ilmettä. Vähän myös kevennystä etuhiuksiin ja tässä tulos . Itse tykkään , saa nähdä , miten käyttäytyy omilla kiharoilla , nyt oikein föönattiin ;)
On se muuten hyvä tuo YLE Arena ,  katselin Leijonien taistelua kännykästä siinä joutessani ja jännäsin ! Hyvä Suomi , mitaleitakin tänään kaksin kappalein ja Leijonat kaatoi karhun ja jatkavat kisailua!
Tuon punaisen kissakorun ostin kaulaani roikkumaan muutamalla eurolla KoruKorun ( Tullintori) loppuunmyynnistä , mjau ;)
Aurinkoista viikon jatkoa :D 
Ps. Löytyi alkuviikon kynsikuvakin , taustanaan mummilan kukka , sopii hyvin joukkoon , eikö vaan ;)