torstai 31. heinäkuuta 2014

Blogisynttärit & arvonta & vilautuksia viikon varrelta

Perjantaina 1.8 on blogilla 2- vuotissynttärit - jee ! Sen kunniaksi ajattelin pistää arpajaiset pystyyn , tosin palkinnot on vielä vähän hakusessa ;)
Jotakin kivaa kumminkin , liittynee blogin otsikkoon kuten aiemminkin . Ajattelin arpoa kolme kivaa palkintoa , jotka hankin , kunhan Teinipojan muuttopuuhat (nyyh) ovat ohi. 
Jos siis haluat osallistua tähän salaperäiseen arvontaan , se onnistuu , kun olet (tai liityt ) lukijaksi ja jätät kommenttiboxiin viestin sekä tietty meiliosoitteen mahdollista voittoa varten .
Kiva olisi myös kuulla mikä blogin nimeen liittyvä palkinto olisi mieluinen ! Matkoja ei silti ole tarjolla , paitsi jos satun voittamaan pääpotin lotossa ennen arvontaa ;) 
Arvonta alkaa nyt ja viimeinen vastauspäivä on oma synttärini 13.8.2014.

Kiitokset teille kaikille ihanille , jotka mukana kuljette ja ilahdutatte minua kommenteillanne ❤️
Jokaista niistä odotan ja ilolla lueskelen sekä vastailen !


Vaihteeksi konfetteja sinisellä pohjalla

Alkuviikon keltavihreät konfetit

Asukuva viikon varrelta , hame on viilein!


Ette usko, mutta kävin elämäni ensimmäisen kerran Ikeassa ! Nyt sinne on asiaa , kun Teinipoika tarvii yhtä sun toista kämppäänsä. Osa tietysti kotoa ja mistä saadaan , osa pitää hankkia . Kamalasti kaikennäköistä sitä tarvitaankin! 
No , sieltä tarttui heräteostona kotiinkin pari tyynyä päällisineen ja hauska pallomatto . Saa nähdä , mitä muuta kulkeutuu tulevalla viikolla, kun vauhtiin pääsen ;)

Ukkonen tuli ja meni , täällä Tampereen keskustassa ei kyllä kauan viihtynyt. 
Ja helteet kuulemma jatkuvat ! 

Ihanaista viikonloppua ❤️