maanantai 6. lokakuuta 2014

Labyrintti -puisto @Barcelona

Kotona taas , vanha tuttu kiire pukkaa päälle ja reissukuvat edelleen suloisessa sekamelskassa ! Suurkiitos kaikille kommentoijille ❤️ Jatkossa vastailen taas niihinkin yksitellen :)

Uusi tuttavuus meille oli tällä kertaa ihanan rauhallinen ja vehreä Labyrintti -puisto . Metrolla L3 pääsimme jo mukavan lähelle , joskin loppupäässä piti vähän haeskella ja kysellä tietä parilta paikalliselta . Lisäksi siellä oli meneillään jotkut pyöräilykilpailut , kuraisia pyöräilijöitä meni ohitse useampikin , joten maastopyöräily lienee kyseessä. 
Itse labyrinttiin emme kuitenkaan uskaltautuneet , katselimme yhden miehen melko epätoivoista kiertelyä sokkeloissa ja tyydyimme siihen. Eksyminen ei minua houkutellut ;)
Sen sijaan kiertelimme pitkin rauhallista puistoa hissuksiin ja ajan kanssa , kesäsäästä sekä ihanasta rauhasta nauttien. Kovin montaa kulkijaa ei meidän lisäksemme ollut näköpiirissä . 


Varvassandaalit tälläkin neitosella ;)


Niin tyyntä ja rauhallista ❤️


Mutaisissa lammikoissa viihtyivät hyvin ainakin kilpparit ja jotkin punaiset kalat.Tämä kilppari oli löytänyt oivan lekottelupaikan .


Vihreää versoa pursuili kiveysten lomasta, vaikka syksy muuten oli jo tulollaan .Puistoretki oli aivan ihana ja teimme reissun aikana toisenkin, Ciutadella - puistoon , siitä ehkä myöhemmin. 
Kenties saan jokusen ruokakuvan etsittyä ( niitä , joissa ei ole jo puolet syötynä ) ja ostoksista kuvia - ne pitää vain ensin ottaa. 

Loppuun vielä kuva kotiinpaluusta : korvapuusti - päivä oli jo ohi , mutta olin kuolannut Instassa niistä kuvia , joten sunnuntaina oli ihan pakko saada pullantuoksua kotiin ( ja uunituoretta pullaa ja kylmää maitoa - nam! )