sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Lisää ostoksia ja Mummin juhlapäiväEn sitten käynyt Hullareilla, en. Mutta Ukkokulta kävi ja toi tullessaan uuden olohuoneen maton, kantoapuakin oli kuulemma saanut työkaveriltaan ;) Vastahan ostimme yhden maton Ikeasta, samalla kun hankittiin Pojalle huonekaluja ja matto sun muuta.

Ikea- matto
                                                   


Uusi matto

Ihanan paksu ja pehmeä ♥
Ukkokulta ja Poika olivat jollakin Barcelonan pelireissullaan hotellissa, jossa oli samankaltainen matto. Tuolloin jo Ukkokulta laittoi kuvaa tulemaan ja sanoi, että jos jostain tällainen löytyy , niin kotiin samanmoinen. Niin ihana ja pehmeä matto kuulemma oli molempien miesten mielestä. Ja nythän se sitten löytyi yllättäen Hullareilta, ylellisen pehmeä Hilton- matto ( jonka uumeniin katoavat kaikki ylimääräiset leivän- ym. murut ).  Väriäkin vähän epäröin, vaikka harmaasta tykkäänkin, en ollut varma , miten se sopisi nykyiseen sisustukseen ... Mutta eihän se paha olekaan ja todellakin niin ihanan tuntuinen, että tekee mieli riisua villasukat ja upottaa varpaat mattoon ♥  Ja Ukkokulta on luvannut huolehtia niiden murujen poistamisesta nukkasyövereistä ;)

Pallomatolle löytyi käyttöä varpaanlämmittimenä tietsikkahuoneesta, josta taas matot häipyivät Pojan mukaan. Joten ei mennyt hukkaan sekään :)

Viikonloppuna on ollut aihetta myös juhlaan, Mummi eli anoppini täytti muutama päivä sitten 80v ja pienessä piirissä kahvitellen niitä juhlistettiin. Nyt sitten sainkin Mummilan Mimmin sijasta luvan laittaa kuvan Mummista itsestään ;) Vitsailtiin, että pääsee nyt hänkin sitten sinne nettiin , terveisiä vaan, Mummi käy ahkerasti lukemassa blogiani ;)  Omilta vanhemmilta unohdin lupaa kysyä, joten heitä ei nyt nähdä, ehkä toisen kerran ?  Herkkujakin oli tietysti tarjolla , maistuvaa voileipäkakkua ja ihanaa lakkakakkua ♥ On se vaan hyvä, etten ole laihdutuskuurilla (taaskaan ). 

Mummi 

Toivelahjat - nahkalaukku Barcelonasta ja
väreihin sopiva huivi + suu makeaksi ;)


Matkalla Mummilaan tuli otettua asukuva ja joka kuvassa huivi vinossa , pöh. Niin ja Ukkokulta tietysti kuvaajana , kuten lähes aina , kun ilman peiliä täällä näyn .  Utelias oravakin olisi vissiin halunnut kuviin mukaan - ei vaan, ilmestyi vasta kuvaussession jälkeen ;)

Huomatkaa epätoivoinen yritys kohottaa yläluomia ;D

Jotain herkkua oli löytänyt 

Ostoksista puheen ollen huomasin , että yksi pikku ostos on vielä näyttämättä. Ostin sen samalla , kun hankimme tuon Mummin synttärilahjan . Ihan vahingossa silmäni osuivat tuohon mustaan pikkulaukkuun , söpönen ja kiva minusta ja kun sattui olemaan vielä roimassa alessa, niin mulle !

Laukussa on pitkä crossbody-hihna, jota en oikein saanut kuvaan.

Kohta se on taas viikonloppu mennyt, huomenna töihin. Kiva taas mennäkin, kun räkätauti on hellittänyt. Miten se flunssa aina vetääkin niin veteläksi, kyllä terveenä on niin paljon kivampi olla !
Toivon mukaan saamme vielä nauttia aurinkoisista päivistä, mukavaa alkavaa viikkoa ♥