perjantai 24. huhtikuuta 2015

Kavereiden kaa KämpissäTakana on kevään aikana käyty koulutusjakso , vielä pieni palaveri edessä toukokuulla. Loppuhuipennus oli järjestetty illallisen merkeissä eiliselle ja hämmästyksemme oli suuri, kun kuulimme illallisen olevan Kämpissä ! Wau!
En ollut siellä koskaan käynyt , vaikka olemmekin Ukkokullan kanssa usein ajatelleet käydä edes sisällä katsomassa. No nyt tuli tilaisuus nähdä paikka yhdessä työkavereiden kanssa ja olihan ne puitteet näkemisen arvoiset. 


Alkuun tietysti vähän puheita ja lasien kilistelyä , sitten siirryimme meille varattuun kabinettiin, jossa oma hovimestarimme kertoi meille tulevasta menusta ja viineistä . 
Valkoiset liinat ja paksut, todella painavat hopeat pöydässä odottamassa, juhlavan näköistä . 
Ensimmäinen alkuruoka oli kukkakaalikeitto tryffeleillä, pehmeää ja suussasulavaa , annoksista paras maultaan ja koostumukseltaan , niin samettinen ❤️
Toinen alkupala oli kuhaa , rapusalaattia, rusinamousse , rapua ja perunasipsejä. 
Pääruokana oli ankkaa ja jos oikein muistan , pinaatticuscus . Valitut viinit sopivat ruokiin oivallisesti .Jälkiruokana oli raparperipiirakkaa ja jäätelöä. 
Arvio? Ruoka oli hyvää , annokset kauniita , mutta - ei ehkä ihan niin huippua  kuin olisin Kämpiltä odottanut
Ehkä odotin liikaa ... 
Mutta paikka on näkemisen arvoinen ja sillä tavalla "hieno" , etten kehdannut kauheasti kuvailla ;) Lähinnä tuolla kabinetin lähettyvillä , missä oli vain omaa porukkaa . 
Ja seurahan oli toki mainiota !

Vessakin oli hieno ;) pytyn yllä oli tuollainen kääty ja vessaselfienkin nappasin .

Oletteko käyneet Kämpissä syömässä ja mitä itse tykkäsitte ?
Viikonlopun viettoon , pitäkää kivaa ;)