torstai 30. huhtikuuta 2015

Kumpi lakki ja hyvää vappua !

Tulin juuri vanhemman poikani luota ja ulkona satoi rakeita - ja nyt paistaa aurinko , varsin keväinen ja tutunoloinen vappusää siis ;)
Aamulla käytin hyväkseni Ukkokullan lenkkihetkeä ja mallailin peilin edessä vappulakkeja , kumpaankohan päätyisin 
( jos siis olisi tarvetta poistua sisätiloista vappua juhlimaan ) ?Taustalla keskeneräisiä töitä, kuten silityslauta, odottaa vielä vastapestyjen verhojen silitystä. Nyt ne on ripustettu jo kirkkaina hohtaville ikkunoille - Ukkokulta yllätti iloisesti ja pesi alkuviikosta kaikki ikkunat - nyt näkyy sininen taivas valkoisine pilvineen :)

Kynnetkin on maalattu vappuväreillä kahvikuppiin sopiviksi, mutta pallot ja serpentiinit puuttuvat - olivat loppuneet Tokmannilta ! Täytynee vielä jostain niitä metsästää , pikkaisen koristella kotiakin.

Vappu sujuu rauhallisissa merkeissä tänäkin vuonna, huomenna ehkä vähän sihijuomaa ( tänään ei kuulemma voi , kun huomenna on reenipäivä, sanoi Ukkokulta . Tosin ei mulla ...?)
Nuorempi , lentäjäpoika , tulee illalla kotiin ja vanhemman luona juuri poikkesin mukavalla juttutuokiolla ❤️
Huomisesta lähtien sitten tiedänkin, mitä tulen näkemään telkkarista seuraavat kaksi viikkoa - no lätkää tietenkin ! Tahdoin tai en ... Suomen pelit toki tahdon jännätä , mutta muiden varalle on käsitöitä varattuna :)

Millainen mahtaa olla sinun vappusi ? 
Auringonpaistetta ja mukavia hetkiä meille toivoen , 
Anne ❤️