sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Kesän makua ilmassa

Otsikko voi olla hieman harhaanjohtava , sillä ei tuo keli nyt niin kauhian kesäinen ole ollut ;) Viittaa paremminkin viikonlopun syömisiin ja ostoksiin .
Lauantaina käveleskelin koskenrannalla ja kylmästä tuulesta välittämättä otin muutaman kuvan urheista kukkasista, jotka olivat risukon läpi puskeneet itsensä kohti aurinkoa . Koski huokui kylmyyttä ja vaikka pilvipeite välillä rakoili, ei tuntunut kesältä , ei !
Ukkokulta se oli löytänyt muutaman komean korvasienen ja laitteli siitä muhennosta vasikanpihvin kaveriksi. Oli hyvvää ❤️ Onneksi en ollut näkemässä, kun yhdestä roskiin päätyneestä sienestä oli löytynyt kusiaispesä ja "muutama" sellainen oli sientä halkaistaessa sieltä rynnännyt esiin ... Jos niitä oli näihin syötäviin jäänyt , eivät ainakaan makua haitanneet ;)

Koskikeskuksessa kävin lauantaina ja Gina Tricolta silmiini pomppasi nuo ihanan ohut ja herkullisen kirjavat leveälahkeiset housut . En tiedä , uskallanko niitä täällä kotimaassa laittaa päälleni , mutta Kreikan matkalla kyllä. Kotona Poika ihmetteli , miksi lahkeet on noin leveät, selitä siinä sitten , että se on tän kesän muotia . Kyseli vaan , että kellä muka , ei ainakaan hänen kaveripiirinsä tytöillä ... Hmmmph ...eikö Elle ja Olivia olekaan oikeassa ?!
Korvikset yhtä värikkäät ;) 
Nyt paistaisi, olisikohan yhtään lämmennyt ? 
Leppoisaa sunnuntaita ja kivaa viikkoa ❤️