tiistai 12. toukokuuta 2015

Lomanodotusta - Skiathos

Kuvat poikkeuksellisesti Aurinkomatkojen sivuilta ja Wikipediasta , sillä vielä ei ole omia ;)
Matkaa ei kuitenkaan matkatoimistosta varattu, vaan omatoimireissuna kuten niin monesti ennenkin, matkanjohtajanajärjestäjänä Ukkokulta , kukas muu. Meikäläisen kärsivällisyys ei oikein riitä hotellien saati sitten lentojen metsästykseen. Yksi omatoiminen valmismatka tänne , kiitos .

Skiathos 4

Kesän reissu on siis viimein varattu ( siis about kuukausi sitten, unohdin vain kertoa). Pitkästä aikaa suuntaamme Kreikkaan ja siellä Skiathoksen saarelle. Matkaseuraa saan Ukkokullasta, Pojasta ja Pojan koulukaverista, mikä on kiva juttu, ei tule 17v. pojan aika pitkäksi, kun on kaveri.
Skiathos on saari lähellä manteretta. Läheisellä Skopelos - saarella on kuvattu ihanaa Mamma mia - elokuvaa ja osa otoksista on otettu myös Skiathoksella ♥

Skiathos 3

Skiathos 5

Näyttää aika lailla mukavalta pikkupaikalta , rentoa lomailua tiedossa . Ihanaa on päästä nauttimaan kreikkalaisesta tunnelmasta,  herkkuruuista ja auringon lämmöstä ! Ihanaa on myös etukäteen nauttia pelkästä ajatuksesta, sen verran kalsea on keli ollut ;)
Kreikan kieli on kyllä päässyt vähän ruostumaan, täytyy alkaa kerrata sanoja , eiköhän ne siitä mieleen palaudu . Joten kalinikta tältä päivältä, vaivun nyt merensininsiin unelmiin ...

Matkanjohtajanjärjestäjän huomautus : Metaxa pende = viiden tähden Metaxa ,
kokkino krasi = punaviini, ☺