sunnuntai 3. tammikuuta 2016

New in - vuosi ja nilkkurit sekä kosmetiikkaa

Happy New Year *** vai oonko hiukka myöhässä ;)
No, sitähän on jo kaikki toivotelleet, joten en ole pekkaa pahempi. Miksihän muuten Pekka olisi parempi tai pahempi - tietääkö kukaan ?

Ja heti sivuraiteille, mistä mun pitikään ... ?
Ai niin, en ole shoppaillut pitkään aikaan, sitten syksyisen B:n reissun ( B on siis Barcelona, tämä on meillä käytössä oleva vakituinen lyhenne . Juontaa osin B. Virtasesta , älkää kysykö, mitä yhteistä niillä on , ei ole ). Josta siis on aikaa kohta kolme kuukautta !

Alemyynteihin siis tieni löysi ja ostoskassiin kengät. Clarksin nahkaiset nilkkurit. Oikeastaan mun piti ostaa mustat perusavokkaat , mutta nämä saa nyt käydä niistä. Käyhän, eikös ? Ite ainakin tykkään ;)Toinen juttu , jota mun on pitänyt kokeilla jo ( ainakin ) 10 vuotta , tai 15 ... Joe Blascon meikkivoide. Juu, se pikkuinen purnukka tahmean näköistä ruskeaa tököttiä, joka on siis meikkivoidetta. Menin ja ostin ystävällisen Stokkan myyjän opastuksella sävyn Warm Olive II.
Sekä punanaamalle peitevoiteeksi Red Neutralizer , sävy II.


Nyt vain pitäis opetella niitä käyttämään ja googletinkin jo useamman käyttöhjeen ja tänään kokeilin. Vasta sitten myöhemmin luin, että voidehan on totaalisen vedenkestävää eikä tule lähtemään mun Nivea - puhdistusgeelillä pois :o .  Piti sitten käydä ostamassa vedenkestävän meikin poistoon tarkoitettu tuote myös. Siitä ei enempää, ennenkuin näen, että meikit lähtee ...
Näihin sitten tulikin sopivasti käytettyä joululahjarahat ;)

Joululahjaksi sain vielä tuon lahjalistaan kirjoittamani ( suullisesti kerrottu n. 5 minuuttia ennen kuin Ukkokulta läksi aatonaattona jouluostoksille ) Urban Decayn luomiväripaletin. Kolmesta vaihtoehdosta oli myyjättären ( lienee nuori ja nätti ) opastuksella löytynyt tämä nro 3.


Liian vähän bloggausta viime aikoina, en osaa edes kuvia liittää puhelimesta ! Piti jotenkin kummasti kopioida ja nää on ihan omituisia ?! Ei jaksa nyt enempää plärätä, tyytykää siis ...

Huomenna , kun on töihin lähtö edessä , miten olis sävyt * burnout* ja * factory*  ;) Pyhät alkaa olla ohitse ja arkinen aherrus jatkuu, vielä tämä viikko mennään vajaalla, loppiainen keskellä viikkoa.

Jokohan sitä alkais meikäläinenkin herätä syyshorteestaan, syksy oli melkoisen raskas ja jotkin asiat aiheuttavat vieläkin ylimääräisiä ajatuskuplia, mutta nekin selvinnevät muutaman viikon kuluessa.
Kevättä kohti mennään , vaikka nythän se talvi vasta tuli. Valoisuutta kohti kumminkin ja se on tälle kesän lapselle iso juttu :)
Ihqua tätä vuotta rakkaat lukijat  <3