sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Pakkasen pakoilua

Toiset ne pakenee Barcelonaan ja toiset ne vaan kutoo sukkaa ja yrittää muuten pysyä lämpimänä - mieluiten sisätiloissa , kiitos ;) Jossa sielläkin oli jossain kohtaa viikkoa aamulla herätessä 17 astetta.
Ukkokulta ja Poika ovat ne B:hen pakenijat ja kukas muu se sitten sitä sukkaa pukkaa ?
No hah , ei siellä B:ssäkään kait huippulämmintä ole, vaan jotain 30 astetta lämpimämpää kuin täällä . Aurinko kuitenkin lämmittää siellä ihan toisella lailla. 

Tänä miesvapaana sunnuntaina olen:
- herännyt kahdeksan korvilla
- keittänyt aamukahvin ja ne perinteiset kananmunat, lukenut sekä Aamulehden että Hesarin ( ei kuulustelua kiitos, ihan sanasta sanaan en tavannut )
- siivonnut vaatekaappia ja luopunut muutamasta kaapissa pesää tehneestä vaatteesta
- pessyt koneellisen pyykkiä

Ukkokullan terveiset B:stä 
B:n kämpässä on katto korkealla-
nämä kaksi kuvaa siis Ukkokullan ottamia


- nauttinut äitini ♥ laittamaa lounasta ( hupsis ! en ole pitkään aikaan ottanut ruokakuvia !) sekä nauttinut kaffet samassa paikassa , veljeni ja vaimonsa liittyessä seuraan, olipa mukava nähdä teitäkin♥ 
- kutonut pari vuotta sitten kesken jäänyttä villatakkia : kappaleet oli tehty jo valmiiksi, kun totesin, että liian lyhyt ja taskutkin on kainalossa . Into saattaa työ loppuun hiipui, kun olisi tiennyt purkuhommia. Silloin oli syksy ja värikin on kovin keväinen ja pääsiäinen, joten ei kiirutta :) 
Nyt kaappia siivotessa sattui vastaan ja koska lankaa näköjään riittää, ajattelin sen saattaa loppuun. 
- lähtenyt ostoksille tarkoituksena ostaa kunnon talvilenkkarit / vapaa-ajan kengät -- päästäkseni Koskikeskukseen Intersportiin kuulemaan " suljemme 10 minuutin päästä" . Olishan se hyvä tarkistaa kauppojen aukioajat eikä luulla, että ne olisivat auki just silloin kun minulle sopii shoppailla ;D 
- tilannut sitten kengät netistä- miksen muuten heti niin tehnyt ? Toimitus lähiSiwaan. 
- katsellut kauhuissani pysäkillä, kuinka eräs tyttö odotteli bussia nilkat paljaina, farkut polven kohdalta ( muodikkaasti) revittynä  ja takki auki !
- lukenut Elleä ja blogeja 

Jokohan tuo tänä keväänä valmistuisi ? 
Gore-tex® Pomar nilkkuri ruskea musta - Outlet "eli viimeiset parit" - 0006876 - 4

Gore-tex® Pomar nilkkuri ruskea musta

- tilasin mustana Kenkäliike.fi:stä , josta myös kuva
                            

Rästissä on vielä muutaman kaapin siivous ( odottavat seuraavaa miesvapaata?) , yksi haasteeseen vastaaminen ja varmaan paljon muutakin.
Mutta huomenillalla menen kasvo- ja käsihoitoon hemmotteluun  , aika lunastaa elokuinen (!) synttärilahja , joten hommat joutavat odottamaan. 

Jotain valmistakin...

Kynsikuvatkin jääneet vähemmälle- viimeisin otos

Pysytelkää lämpiminä ja vältelkää flunssaa - riemukasta uutta viikkoa ♥♥♥