torstai 11. lokakuuta 2012

Hullut Päivät osa II

Tulihan siellä taas poikettua, tällä kertaa vieläkin aikaisemmin aamusta kuin eilen. Tähtäimessä oli nimittäin yksi tietty takki, jolle on näin syksyn viimoissa käyttöä. Onneksi ei niin pahaa ruuhkaa kuin pelkäsin, en kuitenkaan ollut ihan vielä kahdeksalta oven kahvassa roikkumassa, ehkä vartin yli ;)
Sovittelin kahta mieleistäni takkia, onneksi kokoja oli kummassakin. Kuuma tuli siinä pähkäillessä , mutta onnistuin vihdoin tekemään päätöksen. Nämä olivat tarjolla (kuva kopioitu Stokkan sivulta) eli alhaalla oleva Loftin jokasään takki ja ylempänä kuvassa oleva Jungen öljykangastakki. Päädyin tuohon Jungeen käytännön syistä: siinä oli parempi, kiristettävä huppu ja nepparikiinnityksen lisäksi vetoketju ( Loftissa vain napit). Lisäksi se oli kevyempi! Värinä turvallinen musta :)

Page

Brandoksen paketin hain kotimatkalla postista ja totta puhuen en edes muistanut , mitä olin pyytänyt näytille...Toiset olivat matalavartiset vaaleanruskeat Bullboxerit - liian pienet ja lähtevät takaisin yhdessä niiden - nyyh - nappikenkien kanssa, jotka olivat aiemmin kuvissa. Nämä sen sijaan jäävät käyttöön , niin mukavat olivat jalassa ja hyvät talvikeleille. Sitten saakin nettisoppailu riittää, en jaksa vähään aikaan puljailla noiden pakettien palautusten kanssa.

        

        

Kynnet lakattuina Costymea selaillen, kohta kauppaan, taisin luvata tehdä lasagnea...Voi kun muistaisin ottaa noita ruokakuviakin välillä , saisin niitäkin postailla. Mukavaa torstain jatkoa!