lauantai 13. lokakuuta 2012

Käsitöitä ja tuunausta

Nyt on aika lopettaa säästäminen eli soppailu alemyynneissä ;) Täytynee keksiä käsilleen muuta tekemistä kuin nettikaupoissa pyöriskely. Hulluilta Päiviltä tarttui tänään vielä mukaan pari Familon - tyynyä ja mustaa Teddy- lankaa. Hyvä tyyny on maailman vaikein ostos, sitä kun ei pääse koenukkumaan ( toinen on tietty sänky, pitäisi viettää yö huonekaluliikkeessä testaamassa). Vanha tyynyni on mennyt aivan luttanaksi ja huonoon kuntoon eikä sekään ollut se kaikista paras, mutta paremman puutteessa menetteli. Kaihoten muistelen vielä aikaisempaa tyynyäni , joka oli juuri sopivan litteä ( korkealla en voi nukkua, en sitten millään) ja napakka ( en tykkää liian pehmeästäkään). Tämä uusi malli tuntuu olevan sopivan litteä, mutta onkohan liian pehmeä, hmmm- tiedän ensi yön jälkeen ;)

Teddy- lanka on sekoitus villaa 45% , akryyliä 25% ja polyamidia 30%, tuntuu ihanan pehmoiselta<3
Puikot 7-8 takaavat, että tulosta syntyy vauhdilla ! Pulmana vain se, mitä siitä tekisin ? Lankaa on 600g ja ajatuksenani on ehkä kutoa simppeli liivi, se näyttäisi hieman sellaiselta karvaliiviltä, jotka lienevät nyt ajankohtaisia. Onko ehdotuksia?Kävin Eurokankaan Outletissä ja ostin kangasta ! Ajatuksena on jo pitkään ollut ruokapöydän tuolien verhoilu , vanhat kankaat ovat aika kauhean näköiset, hyi. Ohessa ennen kuvat ja piti laittaa jälkeenkin, mutta ensimmäistä tuolia aloittaessani totesin, etten pärjääkään liimalla vaan tarvitsen nitojapyssyn...Toivottavasti jollain tutulla on sellainen lainata, jotta pääsen jatkamaan hommia.
Edittiä: Ukkokulta tuli kotiin ja sanoi, että meillä on ihan omakin nitojapistooli - punastuu...pääsen siis hommiin hetimmiten, hienoa!

        

Lomaviikko mennä vilahti, maanantaina taas töihin ja se tietää sitä, että kirjoittelu jää taas vähän taka-alalle. Viikonloppu toki ensin, mukavaa viikonvaihdetta , sytytelkää kynttilöitä ja nauttikaa pimeydestä<3