sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Mummilan Mimmi

Kävimme tänään mummilassa myöhästyneillä synttärikahveilla, oikea päivä oli jo viikolla. Saatiin taas vatsamme täyteen herkkuja, erityisesti Brita- torttu maistui ahh- niin makialle ;). Jopa teinipoika tuli käymään, vaikka kulkikin omia aikojaan, kiva kuitenkin.
Lahjaksi veimme kauniin kynttilälyhdyn sekä ikkunalle lintujen ruokinta-alustan.
        


Mummin luona on Mimmi, n. vuoden ikäinen ragdoll- kisu. Kollipoika, vaikka tätäkin alkuun neidiksi luulimme. Huimaa vauhtia on kissapoika kasvanut, katsoimme muutaman viimesyksyisen kuvan, jossa kisu oli vielä ihan pikkuinen ja nyt on aikamoinen rontti :).

       
Sain kuin sainkin eilen tuunattua yhden mallikappaleen tuolista, helppoa se ei ollut! Tai olisi ollut muuten , mutta se meidän niittipistooli - huoh... Ensin niittasi yhden niitin, sitten kymmenen tyhjää laukausta, sitten toinen niitti, viisitoista tyhjää, pari niittiä perä perää, kolmekymmentä tyhjää...yhden tuolin laitto vähän kesti. Siksipä en jaksanut vielä kuin tuon yhden ;) ryppyjä nurkissa pitää näköjään vielä oikoa...

         
 

 Lauantai-ilta sujui leppoisasti kynttilöiden valossa mustaa neuletta kutoen ( sama kuin olis silmät ummessa kutonut ;)), onneksi ei silmukat pudonneet! No helppoa neuletta, oikeeta ja nurjaa ja isot puikot .
Hyvää alkavaa viikkoa!