maanantai 8. lokakuuta 2012

Kenkiä ja kaappien siivoustaEnsimmäisen lomapäivän ohjelmistossa oli hakea Elloksen paketti ja siivota muutama keittiön kaappi. Elloksen paketti oli pettymys ja lähtee palautukseen samantien sisältöineen kaikkineen.
Olin tilannut pari mustaa ,pitkää hametta ja yhden puseron - mikään näistä ei ollut päälläni hyvän näköinen eikä materiaali ollut sitä mitä kuvittelin. Pakkasin siis hetimmiten palautusta varten.

Sen sijaan Brandoksen paketin hain lauantaina ja sen sisältö kyllä miellytti ;) Tosin parit popot jäivät vielä toiseen erään, täytyy siis tehdä postireissu uudelleen.
Nämä kahdet miellyttivät molemmatkin silmääni, mutta ikävä kyllä nuo punertavasävyiset nappikengät eivät niinkään jalkaani :( . Toinen jalkani kun toista hieman isompi ja lisäksi siinä (vasemmassa) on ukkovarpaansivu hiukkasen arkana, joten eivät olleet mukavat jalassa, harmi, sillä niistä tykkään enempi!
Vaaleammat kengät sen sijaan olivat oikein mukavat jalkaan , korko sopivan korkuinen ja malli kiva.
Väri vaan näin talvea vasten vähän askarruttaa...

 Keittiön kaappeja siivoilin ja heitin ämpärillisen vanhentuneita jauhoja ym. pois. Eipä ole tullutkaan vähään aikaan tehtyä niin perusteellista kaappien siivousta. Kuinka monta pakasterasiaa ihminen muuten tarvitsee ? Meiltä niitä löytyy ainakin 50 ja tälle määrälle ei todellakaan ole käyttöä! Voisin myös tehdä lasagnea tai keittää spagettia ainakin 50 hengelle ;) Onneksi noissa piisaa päiväystä...
Ruokakaapin ilme olkoon ainakin hetken aikaa järjestyksessä. Kuvassa myös eilisen ruokalautanen- erityisesti avokado mausteliemessä uitetuilla katkaravuilla oli herkullista! Kerrankin myös avokado oli kypsyydeltään juur eikä melkein.

 


Lainasin äidiltä höyryhengityslaitteen, jotain on tehtävä tämän kaamean yskän takia, muuten tulee uusintareissu lääkärille. Sitä pitää nyt kokeilla, josko auttaisi.