torstai 8. tammikuuta 2015

Valoa näkyvissä !

Maanantai oli vapaapäivä ja sain viettää pitkän viikonlopun, taas . Aurinkokin näyttäytyi kirpeän pakkasen kera ja aurinko heitti seinälle kuvioitaan.

Olohuoneen seinän kautta...
...makuuhuoneen pimeyteen hauska liekki :)
        
Vaikka en tehnytkään uudenvuodenlupauksia, olen alkuvuodesta alkanut keventää ruokailuja ja opettelen taas pois suklaanhimosta. Sitä kun tuli joulunseutuun yliannostus , joka kummasti jässähti vatsanseutuun, blääh :( Kiristävät housut olisi mukava saada  sopivimmiksi ja mieluiten vaikka liian suuriksi ;) Tätä asiaa edistämään hankin alennusmyynnistä uudet kepeät Brooksin tossut kävelylenkkejä varten ja on niitä jo testattukin, vaikka suurempi aktiivisuus onkin vielä hukassa... Kunhan nuo illat tuosta valkenevat, josko se paremmin houkuttelisi. Nyt sataa vettä, joten tossut saa levätä ;)


        
Vaatekriisi on paha , ei löydy oikein inspiraatiota siihen suuntaan. Joka päivä mallailen aamulla sen seitsemän vaatetta ja päädyn siihen samaan , mikä oli päällä eilen ( ja toissapäivänä ja viime viikolla).
Johtunee osin tuosta yllämainitusta kiristyksestä housunkauluksen tietämillä.
Kynsien lakkailukin on ollut laiskansorttista ja viimeksi päädyinkin tähän nudeversioon, siinä kun ei näy kulumat kynnenpäissä. Pliisua ! Ryhtiä nyt anneaulikki !Tekstiviestittelyä Ukkokullan kanssa :

klo 15.57 Nyt Munchenissä ( miten nuo pilkut saa u:n päälle ?!)

Whatsupittelua pojan kanssa :

15.55 Saatetaan tänää illalla jo varailla lentoja Muncheniin

Hih! Sattuipas sama paikka sama aika !

Ukkokulta on matkalla Barcelonaan, välilasku oli Munchenissa.
Poika on suunnitellut kavereiden kanssa matkaa Saksaan, kaupunki oli vielä avoin, nyt sitten ovat päättäneet mennä tuonne toukokuussa. Eka matka ilman meitä, hui, vähän jänskättää ( mua).

Kohta on taas viikonloppu ja sitten alkaa härkäviikot. Sitä on vähän turhan hyvin tottunut näihin lyhyisiin työviikkoihin ;)
Kivaa loppuviikkoa ja viikonloppua !
PS. Tervetuloa SatuTalo ♥