sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Sunnuntain viettoa

Kylläpä tämä päivä on tuntunut pitkältä , aikaa on ollut vaikka muille jakaa ja silti se loppuu nyt kesken, nythän on jo ilta pitkällä ja nukkumaanmenoaika lähenee . Johtunee siitä, että olen ollut koko päivän ihan ittekseni vaan ;) Ukkokulta nauttii Barcelonan atmosfääristä ja Poika päätti olla tulematta kotiin tänä viikonloppuna. Olen siis saanut huolehtia vain itsestäni ( no, vähän siivouksesta ja pyykeistä) , joten tunnit lähes tuplaantuivat.

Tässä tämän päivän tekemisiä muutamalla kuvalla. Miten sinun päiväsi meni ?

Aamupäivä meni pyykkituvassa, siitä en muistanut kuvaa ottaa ja ketäpä mun pyykkini nyt kiinnostaisikaan ☺ Puhdasta tuli ja vielä pitää hakea pois kuivaushuoneesta, jahka tämä on valmis.
Kaivelin kaapista esille muutama päivä viikko  kuukausi sitten ostamani Selättimen ja viuhdoin sillä muutaman kerran päivän mittaan. Lupaus vekottimella on, että 5 minuuttia kahdesti päivässä riittää pitämään selän kunnossa. Syytä olisi, selkä pitäisi saada kuntoon ( ja jalat jajaja...). Tätä mainostettiin jossain kohtaa mulle Facebookissa ( mistä ne tietää, että olen ihan surkeassa kunnossa?) ja kun oli kohtuuhintainen tarjouksessa, tilasin. Kokeilin pari kertaa, Ukkokulta siivosi jossain kohtaa kaappiin ja sinne se jäi, tähän päivään saakka.  3 x 5 minuuttia tehty.Mieleni teki kovasti broileriwokkia ja kipaisin kaupassa hakemassa aineksia. Ulkona oli kylmä ja vaikka maassa oli ihana lumipeite, ei ilma houkutellut minua ulos . Tuuli oli hyytävä !
Omat tassunjäljet piti kuitenkin valkoiseen maahan saada ;)
Talletukseen oli kerääntynyt kolme ensimmäistä jaksoa Rouva Ministeriä , niitä katsellessani edistyi neulekin taas aimo matkan. Enää tämä hiha valmiiksi ja sitten on se inhoamani työ edessä: kappaleiden ompelu . Eikä tuo ministerirouvakaan hullumpi ollut, ihan katsottava sarja.
Jotain piti saada aikaiseksi, joten päätin siivota kynsilakkaputelini. Putsasin pullojen suut , heittelin kuivuneet pullonpohjat roskiin ja laitoin järjestykseen. Edelleen niitä on melkoinen määrä...
Sitten tietysti piti lakata kynnet alkavaa viikkoa varten.

Punaisia, oransseja, lilaa, glittereitä, värikkäitä, mustaa ja valkoista, on niitä. Mustaa en ole vielä kokeillut, muistaakseni en ole koskaan lakannut kynsiäni mustiksi . Pitäisi varmaan jo kokeilla. Lakka on kotoisin syksyiseltä Barcelonan reissulta, samoin kuin tämä , millä nyt lakkasin.


Huomasin myös sen, että olen tullut entistä riippuvaisemmaksi näistä kapistuksista. Meillä on iso TV, mutta kun en enää tahdo senkään tekstiä nähdä ilman lukimia.  Piip ei tule yksin !
Kohta menen hakemaan ne pyykit kuivaushuoneesta ja sitten on iltapalan aika. Sen rakennan luultavasti näistä, muoto ei ole vielä selvillä, syntyykö smoothie vai kasataanko vaan kulhoon ;)


Ai niin, yks juttu ! Ukkokulta oli Barcelonassa myös koripallo-ottelussa ja kukapa muu istui hänen vieressään kuin itse Messi ! Ukkokulta oli ihmetellyt, kun kamerat kuvasi koko ajan ja sitten vasta huomannut vieruskaverinsa. Kyselin heti kaveriselfien perään, mutta todistuskappaletta ei kuulemma ole. Koska paikalliset kunnioittivat tähden yksityisyyttä, niin teki Ukkokultakin.


Niin ja oonhan mä ihan vähän ollut koneellakin...

Kirpakkaa alkavaa viikkoa ja tervetuloa uusi lukija ♥