sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Lavastettu laskiaispulla ja kuulumisia

Viikko meni taas hujauksessa ! Loppuviikon olin koulutuksessa Helsingissä ja olikin pitkästä aikaa mainio kakspäiväinen . Asioita käytiin läpi vähän uudelta kantilta ja uskon, että niistä on hyötyä jatkossakin. Tämä oli ensimmäinen osa kevään aikana suoritettavasta koulutusrupeamasta , joten odotan tulevilta vähintään yhtä hyvää ! 
Viikonlopuksi tuli taas Poika kotiin ❤️
Niin se on miehistynyt viimeisen puolen vuoden aikana, että ihan sydän meinaa pakahtua ! Mun pieni poika ❤️
Joululahjaksi saatu partavesi on otettu käyttöön ja nähtiinpä kotona eräs tyttövieraskin :)
Poika kun on niin kovasti aina menossa, että ei tahdo ehtiä isovanhempia katsomaan, kutsuttiin heidät sitten iltapäiväkahville. Arvoin hetken tekisinkö Runebergin torttuja vai laskiaispullia , pullat veivät voiton. Ihan alunperin piti leipoa pullat itse, mutta totesin ettei aika riitä , joten kätevä emäntä tyytyi kompromissiin ;)
Pussillinen Pirkan paistovalmiita pikkupullia , kermavaahto ja mansikkahillo kelpasivat kaikille ! 
Pullat syötiin päivällä enkä muistanut kuvata, joten piti lavastaa yksi kuvausta varten ;) sekin on nyt syöty - nuolee suupieliään ... Mitenkäs te syötte laskiaispullanne , hillolla vai mantelimassalla , puolikkaat erikseen vai pulla kokonaisena yrittäen estää kermavaahdon pursuilua pitkin rinnuksia?
Mulle käy kaikki tavat , mieluiten kuitenkin puolikkaat erikseen, jotta täytettä tulee molempiin puolikkaisiin ;)Huomenna taas työpäivä, vaatteet on silitetty ja kynnet lakattu. Myrskystä on selvitty ja aurinkokin näyttäytyi :) Toivottavasti tuleva viikko tuo hyviä uutisia myös maailmalta !
Iloista viikonalkua ❤️