maanantai 23. helmikuuta 2015

Torni & asu & kynnet

Heippa ! Tovi on taas vierähtänyt ja asiaa kerääntynyt, vuorossa pikkuisen pidempi postaus ;)
Viikonloppuna vietimme sitä kuuluisaa laatuaikaa lähimpien kesken ja kävimme syömässä pitkän kaavan mukaan Tornissa. Mainittu rakennushan näkyy ikkunastamme, mutta en ollut käynyt aiemmin edes Tornin juurella.
Äitini oli varannut meille pöydän Grill It- ravintolasta, mukana seuroissa hän ja isäni, veljeni ja hänen vaimonsa , allekirjoittanut Ukkokultineen ja Poikakin lomallaan ♥ Toinen poikani puuttui joukosta, ei ehtinyt töiltään , harmi kyllä.
Tällä mukavalla sakilla kävimme katsastamassa Tornin ja nauttimassa hyvästä ruuasta ja seurasta.

      

Ukkokullan kuvaamana asukuvaa... taustoissa oli taas meikäläisellä huomauteltavaa , mutta ei sovi valittaa, kun saa jonkun ylipäätään kuvaamaan ;) Näissä vetimissä siis liikkeellä, kynsissä vaaleansinistä ja valkoista.

Pitihän se selfie kumminkin ....
Muutaman kuvan näppäisin ulkopuolelta sekä tottakai piti käydä näköaloja katselemassa vähän korkeammallakin . Kyllä näkyikin kauas eikä huimannut päätä edes suurten ikkunoiden vieressä.

     

No niin, pakollisten maisemakuvien ja veturikuvan jälkeen itse asiaan - ruokaan ☺
Ravintola oli varsin täynnä myöhäisen lounaan aikoihin eli iltapäivällä, pöytä oli siis varattu etukäteen ja hyvä että oli, muuten olisi joutunut vähintäänkin odottelemaan .
Tarjoilu oli kyllä sujuvaa ruuhkasta huolimatta ja ainakin oman pöytämme tarjoilija muisti välillä käydä kyselemässä , onko kaikki hyvin ja miltä ruoka maistuu, siitä ihan täydet pisteet.
Ruoka oli hyvää, ei mitenkään erinomaista, mutta pihvit olivat laatulihaa ja jälkkäri namia :)
Itse söin alkuruuaksi salaatin grillatulla vuohenjuustolla, Ukkokulta etanoita, muiden annoksia en hyppelehtinyt kuvaamassa, joku roti sentään.Oma annokseni oli sisäfile 100g , Emmental-perunagratiini ja salaatti

Ukkokullan Black Angus ulkofile, rosmariinisuolatut ranskalaiset -
♥ tuo ranskalaisvankkuri !
Pikkuisen olisin kaivannut omalta annokseltani houkuttelevampaa esillepanoa... perunagratiini oli toki varsin maistuvaista, mutta annoksen ulkonäkö ei varsinaisesti saanut kuolaamaan - you know what I mean...

Passion Creme Brulee - mmm...

Suklaakakku oli sisältä valuvaa - mmm...
Oli kyllä mukavaa viettää aikaa rakkaiden parissa ♥ kiitos äiti , kun panit toimeksi ;)

Tulppaanien kautta teille kaikille ihanaa viikonalkua ♥ Kiireistä johtuen on oma kommentointini vähän ollut vähissä, mutta lueskelen kyllä teitä ♥♥♥
Niin - ja arpaonni on minua suosinut , voitin funkyandfifty- blogin arvonnasta kynsilakkoja !
Ei olisi voinut osua sopivampaa osoitteeseen, kiitos miljoonasti !