lauantai 14. helmikuuta 2015

Rakkaudella ❤️ ystävät !


Tämä kuva on ollut esillä blogissa moneenkin kertaan, milloin talvisessa maisemassa , milloin syksyn värikkäitä lehtiä vasten . Auringonpaisteessa häikäisten , sadepisaroita ikkunan takana.
Olen kuvaillut sen luomia punaisia varjoja seinillä ja lattioilla, eri vuodenaikoina erilaisia. 
Olipa siinä joskus valokin sisällä :)
Valo ei pala enää, mutta sydän on paikallaan , sillä se on saatu Ystävältä ❤️
ja sen tuoma ystävyyden valo palaa vuodesta toiseen omassa sydämessäni❤️ no matter what - friends forever - etenkin te parhaat , kyllä te tiedätte ;)Ukkokultakin muisti minua , heti aamusta. 
Ja totta puhuen olin itse työntänyt ystävänpäivän jonnekin muistin perukoille eli siis unohdin sen kokonaan... Paikkasin kyllä tilanteen pikimmiten :) 

Parasta oli ehdottomasti tuo , että nähtävästi Ukkokulta pitää mua (jonkin verran ) ikäistäni nuorempana ;D 

Itselleni olin niin ylitseystävä , että olin kampaajalla , jatkan edelleen tällä nyt niin muodissa olevalla long Bob - mallilla. Olenhan ollut jo pari vuotta suorastaan muodin edelläkävijä ;) Vähän raitoja ja pientä siistimistä . 

Vielä pitää näyttää viikolla ostamani musta laukku , vanha alkoi hajoilla , joten siis tarpeellinen ostos :) aleksi 13 oli ostospaikka eikä hintaa paljonkaan ;) Vielä piti testata tasoittuuko rypyt selällään makoillessa , tai edes puoliselällään ;) 
Että sellaista höpsötystä , kivaa Ystävänpäivää ja iloa viikonloppuunne❤️