lauantai 23. helmikuuta 2013

Korukuvia

Taidan olla melkoinen harakka minäkin :) Koruja on kasapäin ja aina olisin uusia haluamassa. Etenkin kaikenlaiset rihkamakorvakorut tarttuvat helposti mukaani, jos mieleiseni parin näen
 ( ja vielä halvalla saan ).
Olen myös pitänyt tapanani ostaa aina matkalta korvakorut, itselleni tuliaisiksi ;)
Suurimman osan arvokoruistani olen saanut lahjaksi Ukkokullalta, hän on hemmotellut minua mm. Kalevala- koruilla useampana jouluna. Taitaa olla helpointa ostaa lahjaksi koru, sillä se on aina taatusti mieleen ja lahjanhankinta voisi muuten osoittautua ylivoimaiseksi ;)

Tässä osa varastostani, joka muuten edelleen on levällään siellä sun täällä , en ole keksinyt / saanut aikaiseksi niille järkevää säilytyspaikkaa. Jotakin tulee varastoon lisää Barcelonasta, jahka sinne pääsen, ainakin ne korvakorut ;)

Uloinna: Ukkokullan ihka ensimmäinen korulahja <3
Sisällä: kaulakoru ja rannekoru samaa sarjaa
Lähikuvaa edellisistä
       

50-vuotislahja Ukkokullalta ja Pojalta
Paleohora, Kreeta
50-vuotislahjana edellisen tapaan,
Paleohora, Kreeta
   

Kalevalan Vanamoita
Kalevalan Lumikukka
       

Oranssit Barcelonasta, muut ihan kotimaasta
Tykkään, jos on joku juttu !
Oranssit Barcelonasta, vihreät Kööpenhaminasta,
kukat Ateenasta, pöllöt Design-torilta
Norsut? en muista...
       

Tämänkään ostopaikkaa en muista,
on yksi lempikoruistani
Päivä on kulunut tosi nopsaan ! Aamulla heräsin kahdeksan maissa , nautiskelin aamupalan ja sitten vähän siivoilin paikkoja. Vaatekaapista lähti muutama vaate Uffin keräykseen , olishan niitä voinut kirpparillekin viedä, mutta ihan siihen ei taida energia riittää...Vähän väljeni, mutta aika monta vaatetta jäi vieläkin sillä mielellä, että josko kuitenkin tulisi pidettyä... saas nähdä, lähtevätkö seuraavassa siivouksessa ;)
Reippaana tyttönä kävin myös salilla ja ensin ajattelin tulla Kotipizzan kautta takaisin, mutta poikkesinkin kauppaan ja ostin äitien tekemää maksalaatikkoa :D No hei oikeesti, mä tykkään maksalaatikosta !!
Loppuillan ajattelin viettää telkkaria katsellen ja käsitöitä tehden , lehtiäkin on vielä luettavana.

Pojilta tuli juuri viesti, olivat olleet syömässä meille jo tutussa paikassa Los Caracoles , en siis yhtään ole kateellinen , koska siis tykkään maksalaatikosta. Tosin se solomillo olis saattanut olla parempaa...
Erehdyin muuten tuolla mainitussa ravintolassa syömään niitä caracoleseja eli etanoita. Etanoita olen toki syönyt ennenkin, mielellään jossakin valkosipuliliemessä , mutta nämä Caracolesin etanat olivat syvällä lautasella ikäänkuin keittona ja mutaisena sellaisena - huh ! Sisulla meni vähän alas , mutta toiste en sitä erkoisuutta tilaa ! Pojat olivat kuulemma saaneet ihan special- kohtelua tuolla ravintolassa , kun Ukkokulta puhui pikkuisen espanjaa ja oli Barca- takki päällä ;) Muistelen myös, että Caracolesin baarissa oli aika kivaa odottaa vapautuvaa pöytää - cavaa siemaillen :)

Pitäisköhän poikkeuksellisesti katsoa Putous, jota en yleensä katsele, onkos nyt valinnan paikka ?