Salireissun jälkeen olikin vuorossa mun ruuanlaittohuki . Olin jo ainakin viikon haikaillut amerikkalaisen makaroonijuuston perään ja sitä sitten laitoinkin. Tätä paistosta en ollutkaan koskaan ennen maistanut, joten oli ihan kokeilemisen arvoinen resepti. Ei varsinaisesti mitään laihdutusruokaa, reseptiin kuului 5 dl cheddar- juustoa :) Osan korvasin kylläkin Koskenlaskijan voimakkaalla. Voisin sanoa , että " iihan hyvää" , mutta ei tämä mielestäni kotimaista makaroonilaatikkoa voita. Alkuun maistui tosi hyvälle, mutta pidempään syödessä alkoi tuo runsas juustoisuus vähän ällöttääkin...vaikka juuston ystävä olenkin. Tätä voisi ehkä ajatella vähän vähemmällä juustomäärällä ja vaikka jotakin lisuketta laittaen. Amerikkalaiset kuulemma laittavat melkein mitä tahansa höystettä, esimerkkeinä oli mainittu ainakin parsa ja pekoni.
Leppoisaa sunnuntain jatkoa !